torsdag 28 januari 2016

Digilistan 2014

Topplisteprogram där du hör låtarna som strömmats, laddats ner och köpts mest i Sveriges den senaste veckan, varvat med fakta om artisterna. Se musikvideos och lyssna gratis på låtarna på topplistan. AMANDA JENSSEN - WHEN WE DIG FOR GOLD IN THE USA.


Pharrell Williams, John Legen Jason Agel, Tiësto,. JOHN LEGEND - ALL OF ME.

PHARRELL WILLIAMS - HAPPY. TROYE SIVAN - HAPPY LITTLE PILL. Här är kan du lyssna på veckans Digilista via spotify. Listan baserar sig på de mest nedladdade.


Flera låtar har haft en stabil fot inne i Digilistan under nästan hela året. Och vi ser flera oväntat bra samarbeten i toppen, bland annat The Chainsmokers och Coldplay. Förmodligen hittar du din årsplåga i årets topplista!


Länkar till Årslistan, den ordinarie listan för topp-samt topp-1i spellisteform hittar du nedan.

Post Malone, Ariana Grande och Avicii har varit starka namn på Digilistan. Vi hittade tyvärr ingen DigiLista här. MUSIK Musik En radioepok tar slut.


Efter nästan ett halvt sekels produktion av musiklistprogram i Norrköping, flyttas Digilistans sändningar till Göteborg. Digilistan är ett radioprogram i Sveriges Radio Psom redovisar veckans mest digitalt sålda låtar till datorer, mobiltelefoner och andra mediaspelare i Sverige (så kallad nedladdad musik). Den singel som har legat längst på. Oscar Zia gick direkt till final och senare i finalen kom han på en åttonde plats. Direct download via HTTP available as well.


Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Mer finns att läsa på Sveriges Radio. PSveriges Radio, a user on Spotify. Swedish radio interview with Jill Johnson about Doug. Han är också en av två medlemmar i Galantis.


Zlatan etta på Digilistan. Vi lyssnar till de populäraste låtarna under året. Men med start i söndags består Digilistan istället av Ifpi Sveriges singellista.


Den nya listan innefattar fysisk försäljning, nedladdningar och strömmad musik, säger Elin Steen, programledare för Digilistan sedan den juli.

Den tidigare listan baserades på digital försäljning och det innefattade mest musik som sålts via. Det är alltså vilka låtar som var de mest nedladdade under året som gick. Själv förstår jag inte riktigt varför Waka Waka har blivit så pass långlivad.


Måndagen den oktober är det återigen dags för Tillsammans mot cancer-galan i Sjuan. Galakvällen som livesänds från Cirkus i Stockholm avslutar Rosa bandet-kampanjen och leds av Tilde de Paula Eby och Kristin Kaspersen. Så pass lyssnad att den tagit sig upp på första plats på Digilistan. Det är klart man är lite överraska men ändå inte.


Några månader senare samarbetade hon med Dani M på låtarna Shu katt och Överlever allt. Låten tog sig till finalen lördag mars i Stockholm. Petter Lans, a user on Spotify.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg