tisdag 12 januari 2016

Begagnade hantlar

Allt du behöver till ditt hem till det bästa priset! Vi har ett stort utbud. Här finns såväl begagnade gymmaskiner som begagnade hantlar och viktskivor av bästa kvalitet. Vi vill erbjuda dig det bästa och arbetar därför med några av branschens ledande varumärken.


Oavsett om du handlar en gymmaskin, hantlar eller viktskivor från oss kan du vara säker på att gymutrustningen du köper från oss är i gott skick. Ring eller mejla dina önskemål om begagnade produkter om du inte hittar dem på hemsidan så återkommer vi med priser.

Hos oss kan du köpa - byta - sälja - renovera eller serva din maskinpark. Sortimentet av begagnade redskap ändras ofta. Maila för aktuellt utbud. Priserna avser hämtning lager i Stockholm.


Om maskinen ska skickas tillkommer kostnad för frakt och emballage. Leverans och installation kan köpas till. Mejla för prisuppgift. Helgummerade hantlar med kromskyd fast grepp och mycket hög kvalité.


Kan beställas i serie från tom kg med kg.

Det finns många metoder för att uppnå en effektiv styrketräning. Hantlar - ett måste i din träning. Man behöver inte vara en Schwarzenegger-typ för att börja - det är bara att sätta igång! Rebook spinningcykel beg.


Tack vare sin utformning passar de såväl nybörjare som avancerade utövare och antalet övningar som man kan utföra med en hantel är i princip obegränsat. Det enkelt att succesivt öka vikterna när man tränar med hantlar och dessa finns i en mängd olika. Gymutrustning hittar du hos oss här på Gymkompaniet.


Enormt utbud till bra priser. Det går också att köpa begagnade hantlar , och då kan man göra fynd. Det finns i och för sig loppmarknader, men Blocket är nog det bästa alternativet om du letar efter begagnade billiga hantlar. Grymma hantlar som är lätt begagnade Funkar bra i kommersiella gym och även för hemmabruk! Fasta hantlar med rörligt grepp.


Riktigt bra kvalite för gym. Greppet är räfflat och rörligt. De går att skruva isär. Gymleco fasta hantlar finns både med rörligt eller fast grepp. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten.


Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet, med eller utan fyrbenta vänner. Hantelställ för par 1-kg begagnade hantlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg