torsdag 7 januari 2016

Skatesweden resultat

Skatesweden Resultat. Hälften av deltagarna tävlar på varje deltävling. På två deltävlingar, en omgång, har. Under finaldagarna bjuder Lerums KK och Göteborgs IK på en sprakande isshow där medaljörerna deltar med uppvisning.


Upplev allt det bästa av svensk konståkning. Barn och unga sitter, halvligger eller står mer eller mindre stilla under större delen av sin vakna tid.

Det visar en undersökning från Folkhälsomyndigheten där skolelever har burit aktivitetsmätare. Resultaten visar ett tydligt samband mellan fysisk aktivitet, mindre stresskänslor och ett bättre mående. Läs mer om tävling Tävling Allmän information om tävlingar. Förbered er för dramatik när den är som allra vackrast.


Ett SM är alltid ett SM, det. Här har vi samlat länkar till tävlingskalendrar, resultat , ranking och statistik. Tävlingskalendrar Tävlingskalender över alla nationella tävlingar och mästerskap hittar du genom att klicka här.


I väntan på att arrangörerna lägger upp tävl. Hoppa till sidans innehåll.

Anmälan till vårens skridskoskola för barn, ungdomar och vuxna är nu öppen. Vi drar igång söndagen den 12:e januari. Varmt välkommen med din anmälan! Meny Om klubben Klubbinfo Styrelse. Välkommen till hemsidan för Enebybergs IF - Konståkning - Tävlingsåkare.


Gratis lagsidor, hemsida, medlemsregister och faktureringssystem till. I helgen avslutades konståkningssäsongen med Elitseriefinalen i Göteborg och här är resultaten. Nikolaj Majorov vann guldmedalj i herrarnas seniorklass och satte nytt personbästa på 217. Anita Östlund vann guld i damernas seniorklass med 158. Stockholms Konståkningsförbund.


Vi har fått in många anmälningar och har tyvärr inte plats för någon reservklass. Samtliga anmälda i de ordinarie klasserna har fått plats på tävlingen. Svenska Konståkningsförbundet. Bland juniorerna stod Julia Brovall och Andreas Nordebäck som guldmedaljörer.


Se samtliga resultat på skatesweden. Tack alla åkare för bra program och ett spännande SM. Och tack till arrangörsklubben Ulricehamns konståkningsklubb för ett väl genomfört. Just nu pågår planeringen för fullt.


Monsterstjärnan är KK Sollentunas stjärntävling.

Stjärntävlingar är den lägsta nivån av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg