fredag 8 januari 2016

Lekland köpenhamn

Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Hitta billigaste resan här. På Danmarkspecialisterna hittar du hotell i Köpenhamn.


Lekland köpenhamn

Børnenes Eventyrfabrik är ett lekland för barn mellan 1-år. Låt barnen leka av sig i ett lekland , det blir en dag inomhus fylld av lek, skoj och glada barn. Busfabrikens senaste tillskott av anläggning kommer snart att slå upp portarna i Köpenhamn och Oslo.


Vi är mycket stolta över våra nya häftiga Busfabriker med en yta på över 10. Läs gärna på innan så du vet vad som gäller för just den anläggning som ni funderar på att besöka. Att åka med sitt barn till en lekland är en rolig sysselsättning som gör barnen glada och benen fulla med spring.


Lekland köpenhamn

Häng med :) Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Så sent som för några veckor sedan stod det klart att det blir en etablering vid Kungens kurva.


Den nya anläggningen får en lekyta på 10. Färjan till Oslo från Köpenhamn tar lite drygt timmar. Köpenhamn Karta Äventyrsbad är badhus som har det där lilla extra som exempelvis vattenrutschkanor, strömkanal eller andra roliga vattenattraktioner. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för de allra yngsta upp till de allra äldsta. Ha en heldag med dina barn här hos oss och utforska en hel värld av busigt kul.


Bakken ligger i Klampenborg strax norr om Köpenhamn och är världens äldsta nöjespark. Här finns både vilda och barnvänliga åkattraktioner, från berg-och-dalbanor till karuseller för dem minsta. Testa även klassisk femkamp och ät redig dansk mat på någon av restaurangerna.


Här finns en massa roliga aktiviteter som bordsfotboll, bordtennis, Playstation och mycket annat. Varje dag äger också en teckningstävling rum där vinnaren belönas med ett pris! Det går direkta flygförbindelser till de flesta platser i Europa – och till resten av världen via Köpenhamn. Välkommen till vårt nya lekland i Karlskrona med lekställning, hoppborg, rutschkanor, bollhav, bilbana, spel m. Karlskrona lekland är ett mysigt lekland på 6kvm, för barn upp till år.


Vuxna utan barn är inte välkomna in i leklandet på House of Fun, som anläggningen ska heta. Här ska föräldrarna känna sig trygga nog att till och med hyra in sina ungar medan de åker i väg och handlar. Personal ska hela tiden vara med och hålla koll så att allt fungerar som det ska, försäkrar Christian Karlsson. Danmark är fullt av spännande ställen som är värda ett besök i sommar. Jag slår ett slag för Jylland som har mycket vackert och intressant att bjuda på, säger flygvärdinnan och resebloggaren Lina Sjölund Gröndahl.


Lettlan med uppdaterade priser. Lekland , resorter och akvarium. Ankomst- och avgångstider från Kastrup Nedan finner du uppgifter om aktuella avgångstider samt eventuella förseningar och inställda flyg på de närmaste. Nöjen, resor, hotell och mycket mer hos våra utvalda samarbetspartner.


Lekland köpenhamn

Unika erbjudanden och rabatter för alla medlemmar att ta del av utan att använda poäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg