torsdag 28 januari 2016

Gymutrustning auktion

Gymutrustning auktion

Stort utbud i alla prisklasser! Flexibel träning med fria vikter. Funktionella träningsbänkar. Träna med fria vikter! Kanonpriser hela helgen. Passa på och fynda idag! Avslut varje måndag och visningar varje Fredag.


Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är välkommen att kontakta oss. Här följer bilder på gymutrustning som förmedlas från privatpersoner och föreningar.


Guldsmycken 18K Allt guld är 18K. Objekt som ryms i ett paket, max 36. Halsban ringar, broscher, hängen och armband. Vasar, kaffekanna, ljusstakar mm i silver. Frakt kan erbjudas på smycken mot.


Vill du utvecklas som lagerarbetare i ett värderingsstyrt, entreprenörsdrivet företag med medarbetarna i fokus? Välkommen till oss på PS Auction ! Vi söker dig som gillar e-handel och kittlas av nätauktioner och vill arbeta med varierande uppgifter i ett starkt team! Gymutrustning hittar du hos oss här på Gymkompaniet.


Vi har Sveriges största lager av gymoch träningsutrustning. Enormt utbud till bra priser. Varje auktion har fasta uthämtningstider och det är endast dessa tider som gäller. Ni finner tid och plats för utlämning i den svarta informationsruta som visas över varje auktion.


Det är väldigt viktigt att man tar del av den informationen och inte lägger några bud om man inte kommer att kunna fullfölja sina åtaganden den på förhand utsatta tiden. Vi har auktioner på internet inom allt från mekaniska verkstäder, sågverk och snickerier, åkerier, entreprenadfirmor, bilfirmor, till restaurang-, kreatur- och lösöresauktioner. Vi erbjuder både “live”- auktion och internetauktioner!


Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda både “live” - auktion och nätauktioner. Förmedling av inlämnares egendom genom fysiska auktioner på plats eller våra Internetauktioner. Vi levererar med egna lastbilar i både Göteborg och Stockholmsområdet. Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 1 där vi tagit över Papyrus fd.


Vi har auktioner på nätet. Mailchimp för behandling. Genom att delta i våra onlineauktioner etc. Användarregistrering Glömt lösenord.


Europas snabbast växande auktionshus på nätet, med ett stort utbud av speciella objekt. Ta en titt på våra auktioner och lägg bud redan idag! Kredittiden varierar mellan dagar och sex månader och ska sökas minst en dag före auktionen. På Maskinbörserna säljs det saker för alla.


Gymutrustning auktion

Inne i hallarna säljs de mindre prylarna. Det kan vara, kontorsutrustning, trådlösa telefoner, gymutrustning , diskmaskiner, skyltdockor, gräsklippare, svetsar, industrirobotar, utombordsmotorer. All gymutrustning som lämnar vårt lager har blivit genomgången av våra servicetekniker.


Vi lämnar månaders reservdelsgaranti. Vi vill komma i kontakt med våra användare på auktionet. Auktioner har alltid varit ett kärt folknöje.


Anpassa din träning för vad du har tid och möjlighet till. Se till att träningen blir av, oavsett om de sker i hemmet eller på företaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg