onsdag 27 januari 2016

Ny libanesisk restaurang linköping

Vi älskar döner och det är döner vi är bra på. Välkommen till ett skönt häng med bra mat! Vi förhandlar så att du slipper. Merwah är den nya libanesiska restaurangen på Platensgatan som förr hette Sangria.


Vi har renoverat hela restaurangen och erbjuder dig att besöka oss och testa vår mat.

Läs hela artikeln på Corren. Libanesisk helgbuffé med flera olika kalla och varma rätter. Restaurang Meza - Har fått 4. Jord – Ny restaurang i Valla Berså, Linköping I det miljösmarta, runda och vackra trähuset Valla Berså vid Malmslättsvägen har det sedan början av året varit full aktivitet.


Byggprojektet har nyligen slutförts i och med den frodiga grönskan som planterats på innergården. Raed och Didmona Yalda har tagit över och ska öppna en restaurang med libanesisk. Vi bad om att få all mat samtidigt.


Det dröjde drygt en kvart från.

Välkomna till en äkta indisk restaurang i Linköping. Här tillagar våra kockar färgstarka och kryddoftande rätter med inspiration från norra Indien. För att få fram de rätta genuina smakerna och dofterna använder vi mängder av indiska traditionella kryddor och örter som förflyttar dig till ett exotiskt sydasien. Italiensk restaurang strax utanför Linköpings stadskärna.


Linköping , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Linköping och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Reviews Åt förrätter och det var aldrig tänkt att notan skulle bli mer än max 1i stället slutade. Våra kockar ser sig ständigt om i världen och moderniserar sättet att laga libanesisk mat.


Vår meny är aldrig klar – vi hittar ny inspiration i våra ingredienser, nya tillvägagångssätt och nytänk men med alltid samma grund. Portugisiskt kök i stan! Vi lovar ett högt fokus på detaljer, bra portugisisk mat och dryck samt trevlig personal. Det är blandningen av människor som gör New York Legends så speciell.


OLYMPIA-DA VINCI är en italiensk-grekisk restaurang och bar med stora ambitioner att tillfredsställa era önskemål, för så väl fest som representation. Med en vällagad a la carte meny hoppas vi få ta hand om er och göra er kväll speciell. Den totala upplevelsen ser vi som det viktigaste. För den som är sugen på en hel varmrätt så finns allt från lamminnerfilé och oxfilé till kyckling och lax från vår grill. På vår generösa vinlista finns viner allt från Bekaadalen i Libanon till franska viner från Margaux.


Besök gärna någon av våra restauranger för en oförglömlig gastronomisk upplevelse i orientaliskt regi.

LINKÖPING Linköping Fish and chips lagad från grunden. Det bygger Saman Ismail sin meny med när han öppnar ny restaurang på Storgatan i Linköping. Vår meny är framtagen för att fylla alla behov och smaker, vårt koncept är casual dining och det är hela tiden den röda tråden i vår mat, vår. Alexander har framgångsrikt drivit en annan krog i år. Döttrarna Anthoula(kökschef) som arbetat som kock i många år och Irini(restaurangchef) som har erfarenhet inom branschen.


Linköping och har sedan dess utvecklat en filosofi, där vi vill kreera en avslappnad och okomplicerad sfär för såväl formella som informella möten. Pappa Grappa Linköping ska vara en naturlig träffpunkt för avkopplande luncher och trevliga kvällsmiddagar. Just nu pågår ägarskifte i restaurangen och i samband med detta en omfattande renovering i restaurangen. Vi håller stängt för tillfället.


Vi serverar lunch, brunch, afterwork och À la carte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg