måndag 25 januari 2016

Evlilik mesajları facebook

See actions taken by the people who manage and post content. EVLİLİK KUTLAMA MESAJLARI. Bir yastıkta mutlu ve uzun bir ömür dileklerimizle… Her şey gönlünüzce olsun.


Mutluluğunuzun bir ömür sürmesi dileklerimle. Sizleri çok seviyorum. Allah mutluluğunuzu her iki cihanda da daim kılsın.

Evliliğiniz kutlu olsun. Evlenen eş, dost ve akrabalarınıza yollayabileceğiniz çok güzel evlilik mesajları bu sayfada yer alır. Siz de Eşinize evlilik Yıldönümü ile ilgili Sözler gönderebilirsiniz.


Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile. Bugün, yarın ve sonsuza dek, kendim kadar seni de seviyorum. Sevdan üflendi bir kere vakit aşk-ı kıyamet. Sayfamız hakkındaki öneri ve görüşlerinizi bize yorum bölümümüzden yollayabilirsiniz. EvIiIiğinizi tebrik eder boI çocukIu ve mutIu bir ömür diIerim.


Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle… Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın.

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Bu sayfada resimli evlilik mesajları yer almaktadır. Aile Sözleri Sayfamızda Aile İçin Sözler, Aile Sözleri, Aile ile ilgili Sözler yer alır. Anne gezindiğin bağ, baba yaslandığın dağdır.


Biz bu sayfada bulunan anlamlı evlilik yıldönümü mesajlarının en güzelleri olduğunuz düşünüyoruz. Bu en güzel evlilik yıldönümü mesajları ile eşinize duygusal dakikalar yaşatabilirsiniz. Bu video da evlilik yıldönümü mesajları , sürprizleri, şarkıları, slaytları ve animasyonları şeklinde aşk sözleri ni yıl dönümü videoları. Seni her geçen gün daha da çok seviyorum.


Seninle yılı geride bıraktık. Bir ömür ellerini hiç bırakmayacağım. En kadim dostu, en iyi sırdaşı olun hayatlarınızın ve unutmayın hayat sevmekten ibaret bir tatlı çocuktur. Seni Görünce ANladım yaşamayı Ağlarken Gördüm Yalnızlığı Seni kaybetmek istemiyorum, Benimle Yeni bir dünya Kurmak için hazırmısın Canım? Binlerce hediye seçeneği arasından kolayca istenilen hediyeye ulaşılabileceğiniz online hediyelik eşya sitesi.


Grup isimleri yazımızda whatsapp grup isimleri takım isimleri yaratıcı takım isimleri komik whatsapp grup isimleri ve havalı grup isimleri paylaşmaya çalıştık. Bazen kardeş, bazen anne, bazen bizler için bir savaşçı haline gelen ablalarımıza özel evlilik tebrik mesajları kısa ancak anlamlı olmalıdır. Bu konuda en güzel seçeneklerimizle yanınızdayız. Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek!


Allah’ın bana verdiği en büyük armağansın. Lies Bewertungen und erfahre, was andere sagen.

Her ikisinide buIursanız evIenin. Ayrıca tanışma yıldönümü mesajları , ay dönümü mesajları , sevgiliye yıldönümü mesajları ve yıldönümü mesajları yazılarımıza göz atabilirsiniz. Ne pahasına olursa olsun evlenin karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz yok fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg