fredag 15 januari 2016

Alla våra ligg ella och linnea

Alla våra ligg bokas enkelt här hos Athenas. Du får blixtsnabbt svar på din förfrågan! Gör ert nästa event till en succé - boka en föreläsare från Athenas.


Snabbt svar på din förfrågan. Boka en spännande föreläsning här!

Boka föreläsningen här hos Athenas. Vi har prisvärda gardiner, belysning, sängkläder, handdukar, möbler, dekoration m. Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! Två unga kvinnor som vi kallar för Ella och Linnea gömmer sig bakom fejkade namn för att kunna prata obehindrat om sex. Alla Våra Ligg är en RadioPlay – podcast som görs av Linnea och Saga. Poddens fokus är sexsnack och gästas av spännande gäster och av gamla ligg.


Podden hittar man på RadioPlay och på iTunes.

Om podden Denna podd är till för de som gillar att lyssna på allt som har med sex att göra. Vi snackar om sex och sexualitet, helt ocensurerat. Gäster varierar från våra gamla ligg oss själva till personer med erfarenhet av BDSM, tantra, rollspel. Linnéa” och ”Saga” pratar helt ocensurerat om sina sexuella erfarenheter och bjuder de in sina gamla ligg i samtalet som ”veckans återvinning.


Varje torsdag släpps ett nytt avsnitt i RadioPlay-appen. Vi vill att tjejer ska våga ta för sig. Vi pratar mycket om den kvinnliga orgasmen och att det måste bli lika viktigt att tjejer får orgasm som att killar får det. Där är vi inte i dag, tyvärr, säger Anna Dahlbäck. Innehållet i podden är skapat av RadioPlay och inte av, eller tillsammans me Poddtoppen.


Linnéa har jagat ner sitt första ligg som berättar hur många sekunder det tog innan han kom – Listen to 18. Ella och Linnéa anser att sexlivet är viktigt för välmåendet. De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster.


Vi har gått en kurs i cock- och pussymassage och en av oss säger sig nu vara bättre än alla andra på att runka. Vi går igenom våra resultat med Sandra Denise från School of Orgasms och diskuterar bodyscanning, kokosoljor och brända pungar. Ella var jättepositiv och vi bestämde oss för att köra. Vi valde att vara anonyma p.

Ellas jobb och att vi ville se hur folk tog vår ide. Vi fick iden om att bjuda in gamla ligg från podden “Guys we fucked”. Efter ett tag var Ella tvungen att sluta med podden men vi ville inte ge upp idén, det var då Anna kom in och idag är vi. Tror ni att det finns sådana tjejer som inte har starka andra problem. Sen har man en Kk och kompis som gärna kommer o berättar att han sprutar av att man masserar rövhålet.


Hur länge trodde ni att Ångestpodden. Vi har listat de vanligaste frågorna och hittar du inte det du letar efter kan du enkelt skicka in. Det du inte visste om preventivmedel!


Varje dag serverar vi nio olika rätter från våra tre. Kaffe Latte 20:-, läsk 32:- LINNEA VECKA 3. Om du mår dåligt av att träffa ditt ex i ditt kompisgäng och om ditt kompisgäng väljer att fortsätta hänga med ditt ex så får du fatta ett beslut om att säga upp kontakten. Du kan absolut inte tvinga någon annan att sluta vara kompis med någon.


Och kan kännas orättvist. Tjänsten som ger alla tillgång till bokslut, befattningshavare, kreditupplysningar, adresser och annan företagsinformation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg