onsdag 2 mars 2016

Avgastemperaturgivare passat

Givare av hög kvalitet och system för varje applikation och behov. Läs mer och hitta närmaste återförsäljare! Vi har ett brett sortiment av allt inom givare och kontakter till din bil.


Avgastemperaturgivare passat

Vill passa på att ge en SHOUT OUT till Börjessons Bil i Ängelholm som jag stannade till hos när varningslampan började att blinka på väg från Skåne till Uppsala. De tog sig tid direkt när jag kom in att läsa av felkoden och berätta mer om problemet utan att ta en krona betalt! Avgastemperaturgivare Avgastemperaturgivare för att hålla koll på avgastempen. Underlättar väsentligt vid mappning och ett måste vid seriös mappning där man vill ta ut maxeffekt. En avgastemperaturgivare är en elektronisk enhet som mäter temperaturen i DPF för att fastställa när den har uppnått korrekta temperatur för regenerering.


Om temperaturgivaren slutar fungera så kan kan den inte skicka information till motorns styrenhet om aktuell temperatur i DPF och då kan inte regenereringsprocessen startas, för att bränna bort sotet i partikelfiltret. VW PASSAT TDI G-2EXHAUST GAS TEMERATURE SENSOR BANK LOCATION autoupdate73. Unsubscribe from autoupdate73? Offerten innehåller delar som vi kontrollerat så de passar ditt fordon.


Variationer kan förekomma och vi kan inte hållas ansvariga om delen mot förmodan inte skulle passa. De föreslagna delarna reserveras inte specifikt för dig och kan hinna säljas innan du slutfört ditt köp. Saw a good answer here on this code but need to identify which sensor is high bank and sensor 1. Is it the black plug connection located near firewall just above fuel lines with the electrical wire hareness running along firewall toward passenger side then into a metal tube w. Köp Givare Billigare här. Aluminiumblock med gjutjärnsfoder.


Den har variabelt insug, variabel insugskam samt en ställbar ledskena för insugsluften. Avancerad avgasrening med tre separata katalysatorer (två vanliga och en NOx-katalysator), två bredbandslambda, två smalbandslambda, avgastemperaturgivare samt en NOx-givare. Störst på bildelar, reservdelar och tillbehör - nytt, begagnat och renoverat. Glömde bara säga, att anledning till varför jag valde att skruva bort lambda sensorn var för att jag brukar göra denna rent då och då. Och då passar jag på att spruta in rengöring den vägen.


Avgastemperaturgivare passat

Men att gå via denna slang som är ansluten till DPF filter motstånd sensor går lika bra. Speeding - performance parts med ett stort lager av motorsportprodukter för direkt leverans. Funktion och kvalité i första hand! Kvalitetsprodukter från märken.


P242A Meaning The Powertrain Control Module continuously monitors the Exhaust Gas Temperature Sensor (EGTS) for proper circuit continuity and out of range high values. Koppling av kompressionstyp, ger läckfri installation som tål höga temperaturer. Priset avser reparation samt frakt åt båda håll för en givare. Passar till 5mm givare. Vid beställning skickar vi en fraktsedel som du använder för att skicka den trasiga givaren till oss.


Batterihållare för Unipro´s Unigo enhetet. Den uppdaterade versionen har en reservbackup på sladden så när batteripacket får vibrationer som den inte kan hantera så ser backupen till att leverera konstant ström ändå till Unigo enheten. Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter.


I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg