onsdag 1 augusti 2018

Gäri kille

Vem är den där killen egentligen? Suedi - En svensk person, används på ungefär samma sätt som ordet svenne. Rapduon Mohammed Ali försökte sätta ord på vad många ortenbarn någon gång känt i sina liv - en rotlöshet som grundar sig i att inte vara välkommen i något av lägren. Våra Kalle Anka-serier kännetecknas precis som hiphoppen av ett lekfullt språk, med många nya ord och rim.


Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst.

Du kan också skapa ditt eget quiz. De två artisterna möttes under en podcastinspelning, och efteråt höll de kontakten - vilket nu har resulterat i Ey Gäri , en låt om hur man pratar med kvinnor. Vi diskuterade i studion om hur killar pratar med kvinnor, om hur de tar sig friheter, och alla hade varit med om samma sak, säger Linda Pira. Dessutom innehåller numret en intervju med Ison och Fille (de verkliga alltså, utan nos och näbb).


Det finns också en slangskola där man får lära sig ord som shuno ( kille ), gäri (tjej) och haffla (fest) – om man nu inte kunde dem innan. Det här avsnittet behöver källhänvisningar för att kunna verifieras. Tjejsnack är inte alls detsamma som att tjejer snackar skit bakom varandras ryggar.


Dom flesta av dom här orden behöver nog inte en egen sida.

Numret innehåller även en intervju med hiphop-duon och en slangskola med ord som shuno ( kille ), gäri (tjej) och haffla (fest). Jani är en ny så kallad diskurspartikel, som kan ersätta liksom och typ, ge eftertryck åt det sagda och användas vid jämförelse: ett effektivt sätt att berätta. Killarna tar över, snackar över oss, så är det överallt, berättar Samira Favilla. Hon är 1 bor i Skarpnäck, och har varit en gäri sedan starten för tre månader sedan.


Just nu ser hon fram att träffa komikern Tiffany Kronlöf, som ska hälsa på i Bagishuset och prata Full patte. Fett är bra, keff är dåligt och shuno är en vanlig kille. Slang har inte bara en uppmuntrande effekt. Ester Arévalo Olsson, 1 poängterar att effekten av det kan vara ett sätt att visa att man hör ihop, eller stänga ute andra.


Min mamma valde killen , drogerna, alkoholen och dom dåliga valen. Så hon valde att förlora mig! Tänk dig att se sin mammas kille dra kniven genom hennes kompis hand av ren avundsjuka samtidigt som han var packad.


Att ens behöva uppleva det, de är så fel på många sätt. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. En tjej drömde om att få åka längdskidor. Genom att utge sig för.


Vet du vad slangordet för pengar är?

Gör vårt quiz och ta reda på hur bra koll du har på det och andra slangord från orten. Testa dina kunskaper i quizet Orten och tävla med andra! Skapa egna quiz enkelt och snabbt som du kan dela med dina vänner. Lise leder såklart även könsblandade provningar, nästan en per dag. Då är hon oftast ensam tjej med killar.


Och trots att det är hon som håller i allt blir hon alltid ifrågasatt. De förväntar sig inte att en ung tjej snackar öl, utan tänker att det ska vara en medelålders herre. En fråga till dig tjej som inte tycker om att din kille runkar själv, suger du av eller runkar honom om du inte vill ha penetrerande sex? Om du går med på att han runkar, får han titta på nakna damer?


Ska då dessa bilder vara på dig? Om en kille inte får utlösning så ökar risken för cancer och svårigheter med att kissa. Som rubriken lyder kan ensamhet vara de ödet man ska ha.


Men de tre killarna , som har tidigare gjort succé på varsitt håll, har så mycket mer att bjuda på. Nu har de slagit sig samman och bildat humorgruppen JLC (Jonas, Lucas och Carl) för att på heltid satsa på -karriären.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg