torsdag 2 augusti 2018

Hotell köpenhamn

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Vi garanterar att du alltid hittar de bästa priserna på våra hotell hos oss. Med sin placering nära havet, sitt rika kulturliv och med sevärdheter runt varje hörn är detta en stad med guldkorn för alla.


Vi har fantastiska hotell att välja bland.

Njut av en shoppingdag i centrum, besök den världsberömda statyn Lilla sjöjungfrun vid Langelinie strandpromena eller ta med barnen på en oförglömlig dag på Tivoli. Bo på ett av våra hotell i. Här bor du både nära centralstationen och Tivoli och har stans bästa shopping, klubbar och restauranger precis runt hörnet. Köpenhamn erbjuder äventyr för både unga och gamla.


Hotel Phoenix – både för arbete och fritid. Då har vi några förslag på hotell som är både populära och prisvärda. Wakeup Copenhagen Designhotell till budgetpris samt kort gångavstånd till Centralstationen och Tivoli.


Här kommer hotellgäster, lokalbefolkning och andra resenärer snart uppleva magi för alla sinnen. Läs riktiga recensioner - boka nu!

Ett hotell i en historisk byggnad. First Hotel Twentyseven är inte bara ett hotell. Här är allt utformat för att du ska känna dig som hemma. Upplev den välkomnande nordiska designen, komforten, gästfriheten och det okomplicerade livet på hotellet. Se här hur Tivoli Hotel passar bäst för dig.


Med design, minimalism och välkomnande i fokus är The Square ett ovanligt coolt och attraktivt hotell att ha som bas. Oavsett om du besöker staden i jobbet eller som turist har hotellet en alldeles unik placering precis vid Rådhuspladsen. Oavsett om du väljer att bo centralt eller ej så finns det flera smidiga sätt att ta sig runt på. Har du tur kanske du till och med kan få låna (eller hyra) en cykel på ditt hotell. För att hotellet ska kunna garantera din bokning behöver du uppge ett kortnummer vid bokningstillfället.


Du kan dock välja att betala kontant eller med ett annat kort när du väl är på plats. Du behöver vara år. Här på HotelSpecials har vi nämligen tack vare mer än års erfarenhet ett handplockat utbud av hotell , helt enkelt de vi tycker är bäst och som kan ge din resa något mer – kanske en god rabatt eller ett finare rum.


Hotellets anrika historia och klassiskt engelska stil är en av många anledningar till varför våra gäster väljer oss. Vi ligger nära Strøget, Rådhusplatsen, och Tivoli. Atmosfären är varm och välkomnande, och inredningen har en klassisk nordisk design. Varje dag inspirerar vi och når ut till miljontals resenärer genom lokala webbsidor på olika språk.


Så när det handlar om att boka det perfekta hotellet , semesterboendet, resorten, lägenheten, pensionatet eller trädhuset - har vi allt du behöver. Elite Hotels erbjuder vackra kvalitetshotell med hög standar centralt belägna i svenska städer från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg