torsdag 6 september 2018

Bildskärm test

Alltid låga priser och dagars öppet köp. Se alla erbjudanden och köp nu! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.


Besök MediaMarkt idag!

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Test bildskärm till dator Även om det säljs allt färre stationära datorer idag, finns ändå behovet av en riktigt bra bildskärm för många. Antingen för att få en bättre och större skärm när man jobbar längre stunder vid sin laptop eller för att koppla sin stationära dator till.


Letar du efter en skärm för högupplöst video, film, gaming - då bör du kolla in de här hd-skärmarna från tum. Med ett totalt betyg på av och blev ett rekommenderat köp med slutsatsen att det är en riktigt bra bildskärm som dessutom är väldigt prisvärd. Under vårt test av bildskärmar använder vi oss av olika uttryck och termer, mycket av detta låter som ett främmande språk för oinsatta.


Därför har vi tagit oss tiden att förklara varje term för dig som inte är en datanörd.

En bra bildskärm som kalibrerats och fått en anpassad färgprofil är första steget till att få bra förutsättningar att redigera bilder. Den omgivande miljön är minst lika viktig. Vi har testat åtta olika bildskärmar och ger dig samtidigt de ovärderliga tipsen för en färgsäker arbetsmiljö. Så testar vi bildskärmar. Här har vår expert Peter Olsson valt ut de bästa bildskärmarna för att du enkelt ska kunna hitta rätt, oavsett om du är grafisk designer, en gamer som är ute efter den bästa spelupplevelsen eller en vardagsanvändare som bara vill ha mest skärm för pengarna.


Populäraste Bildskärmar just nu. I slutändan spelar det ingen roll vilka komponenter du sätter i din dator – kan inte din bildskärm göra dem rättvisa är all prestanda och häftiga effekter inte mycket värda. Tester av chassi, grafikkort, processorer m. När du gjort dessa tester så bör du kalibrera din skärm och göra detta test igen för att se om det blivit bättre.


Bilderna du skall använda för att testa din bildskärm med hämtar du genom att klicka på pilen bredvid bilden. För att komma tillbaka till denna sida klicka bara i bilden. Du bör göra denna test i dämpad belysning.


TEST : Bildskärmar för fotografer Fotosidan testar Plus Vi skaffar avancerade kameror med dyra objektiv för att fånga bilder och kraftfulla datorer där vi kan redigera dem. Allt så vi skall få så tekniskt bra bilder som möjligt. Test av datorskärmar En bra datorskärm kan ge både spelet och filmen en helt ny upplevelse, samtidigt som du får en klart bättre arbetsmiljö när du arbetar framför datorn.


Att välja rätt modell är däremot inte särskilt enkelt, eftersom det finns ett brett urval av produkter med olika bildförhållanden, upplösningar och paneltyper att välja mellan.

Den dataskärm du har idag var kanske top-notch för några år sedan, men om man ställer den bredvid dagens alternativ så kommer en markant skillnad att synas. Och, det kommer knappast att vara till fördel för din nuvarande bildskärm heller… Därmed dock inte sagt att man per se ska välja den dyraste bildskärmen. Planerar du att tillbringa många timmar framför bildskärmen varje dag är det därför bäst att välja en Bildskärm med full HD som motsvarar mer än två miljoner pixlar. Och ska du verkligen slå på stortrumman – så att du får maximal upplösning – satsar du på 4K UHD. Om bildskärmen är liten kommer ikoner och andra objekt att blir så små att de kan vara svåra att se.


Den upplösningen är dock inte optimal för bildskärmar som är större än tum eftersom en lägre pixeltäthet ofta resulterar i en mindre skarp bild. I vårt breda utbud av bildskärmar hittar du allt du kan tänka dig. Välj mellan olika storlekar, upplösningar, snabbhet och andra typer av funktioner och utseenden. Köp fraktfritt direkt online eller beställ och hämta i din närmaste lagershop. I veckans test har vi kikat närmare på en renodlad spelskärm, en proffsskärm och två skärmar som klarar det mesta.


LG 27EA63V är en fantastisk allround-skärm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg