fredag 7 september 2018

Vattenpärlor barn

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Köp vattenpärlor hos Storochliten.


Stort sortiment, snabba leveranser och personlig service. Färgade vattenpärlor - g, 10-pack vattenpärlor i blandade färger, 6-pack vattenpärlor GLOW IN THE DARK i blandade färger, 6-pack vattenpärlor. Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn ! Har du synpunkter, tips eller vill meddela oss något – kontakta i första hand din lokala Lekia-butik. Skapa fina figurer på pärlplattorna och fixera dem sedan genom att spraya vatten över.


Setet innehåller 6vattenpärlor i olika färger, två pärlplattor, fyra figurmallar, en pincett, en sprayflaska och instruktioner. Rekommenderad ålder: Från år. Ej lämplig för barn under år på grund av smådelar och kvävningsrisk.


Vattenpärlor barn

Stort refillset med vattenpärlor från Aquabeads. Upptäck det magiska sättet att pärla med pärlplattor utan värme och skapa fina kreationer! Sätt fast vattenpärlorna på en mall och spraya sedan med vatten så fastnar pärlorna i varandra och blir färdigt redan efter minuter. Med vattenpärlor från Aquabeads kan ditt barn magiskt göra pärlplattor utan värme, det ända som behövs är lite vatten för att skapa vackra kreationer. Denna blåa penna dekorerar med en stjärna hjälper till att på ett smidigt sätt lägga ut pärlorna innan de sprayas med vatten.


Pärlorna är helt giftfria och är säkra att röra och handskas me dock sväller dom enormt mycket samt snabbt och kan således vara farliga om ett barn äter dom, används endast i vuxens sällskap. Se beskrivningarna nedan. Vad: Enfärgade vattenpärlor Mängd: ca gram Storlek: ca 8cm i diameter när de svällt upp till max storlek.


Vattenpärlor barn

Då kan vattenpärlor vara precis det som kan bli pricken över i:et. Här på Fyndiq har vi ett sprakande utbud av billiga vattenkristaller som du kan använda till allt möjligt i ditt hem — här är det bara fantasin som sätter gränserna. Vattenkristaller och vattenpärlor Stort urval av vattenpärlor till dekoration Med hjälp av vattenpärlor kan du enkelt lyfta fram din personlighet och förändra ditt hem utifrån heminredningstrendernas kulörer. Här finner du ett sprakande sortiment av billiga vattenkristaller i alla möjliga färger och storlekar. De små är vanligast och går att köpa i en del blomsteraffärer och på nätet.


Vill du ge barnet en cool julklapp så ta en titt på dessa vattenpärlor som är riktigt roliga att leka med. Vattenpärlor är underbara att leka med och finns i olika storlekar. Kom in till julklappen. Spreja pärlorna med vatten för att fixera dem.


Använd de medföljande mallarna eller gör egna skapelser. Uppmuntrar utvecklingen av finmotoriken. Snabba leveranser Enkel betalning Öppet köp dagar Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies. Spraya den färdiga figuren med vatten och låt den torka.


Ej för barn under år. Pyssel i alla dess former har alltid roat barn och därför kan du självklart hitta en rad olika pysselleksaker hos oss på Lekmer. Ett populärt pyssel är Aquabeads, som på svenska borde heta ” vattenpärlor ”. Det är en kreativ leksak som funnits länge och som är helt suverän för att träna finmotoriken hos barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg