torsdag 6 september 2018

Natursingel 1632

Okrossad (rund) sten som används till att gjuta på (under betongplatta) samt till utsmyckning i rabatter, dammar mm. Igersdela (För pris se produktprislista) Reservation för eventuell felskrivning. Klicka på bilden för att få den större.


Natursten för dekor, längs huset, under staketet eller i rabatten. Ange postnummer för att se pris.

Här kan du räkna ut hur mycket material som behövs beroende på läng bredd och djup på gropen du behöver fylla ut. Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Var uppmärksam på att storleken på stenen mäts på den smalaste biten på stenen, och kan därför förekomma större fraktioner.


Naturgrusprodukter för infarter och trädgårdsgångar kallas oftast för singel (gårdssingel, ärtsingel). Det kan vara enbart sorterat till olika storlekar eller. Leave a Comment Avbryt svar.

Natursingel är mjukt slipad av inlandsisen för väldigt länge sedan. Den är grårödmelerad och kan även användas på gångar och garageuppfarter. Bender Dekormaterial är en serie kompletteringsprodukter till spännande trädgårdar. Du som privatkund är välkommen att handla bergkross-, naturgrus- och jordprodukter vid vår anläggning på Sagsjövägen i Kållered.


Ett av Sveriges största sortiment av dekorsten, välj bland sjösten, marmorkross, diabassingel eller gårdsgrus i alla möjliga färger och former. Kontakta oss idag om du har frågor eller funderingar! Men finns det också singel som är kross och vad skiljer det i det fallet från makadam?


Singel används oftast som gårdsgrus. Hos Skånegrus som Chinaski länkade till hade de både makadam och singelkross på produktlistan. Bergkrossprodukter går under många namn beroende på användvändningsområde.


Grus, makadam, stenmjöl och bergkross - kärnan i vår verksamhet. Sorterad natursten, används som prydnadsgrus och till infiltrationsanläggningar. Oftast har vi fler produkter på lager än vad som står här på hemsidan och det vi inte har hemma brukar gå. Samtliga produkter säljs i lösvikt. Ucklums Grus är beläget i Bohuslän mellan Stora Höga och Ljungskile vid gamla E6.


För vit, röd och natursingel gäller dagspris, ej storsäckspris.

Ring oss för prisuppgift. Nedan kan du klicka på länkarna och läsa om de olika materialen med priser och annat som är bra att veta. Grus används som ett samlingsord för många oilka storlekar av både berg- och stenprodukter. Här får du hjälp att välja rätt sort till dina kommande projekt.


På vår sida använder vi oss av cookies. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vill du göra markarbetet själv? Våra lathundar beskriver de vanligaste markarbetena kring hemmet. Det är både roligt och kostnadseffektivt!


Hej, beställde flera kubik Gårdsgrus 8-med hemkörning. Dvs jag hade inte tittat på gruset innan jag köpte det. När jag kom hem efter jobbet och. Med över ekipage, års kompetens och en smidig administration hjälper vi dig med transporter av alla de slag.


Vi har storleken och organisationen för att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg