fredag 21 september 2018

M90 fältskjorta

Köp Mfältjacka öken, en rejäl och lätt svensk militärjacka i ökenkamouflage som är tillverkade utifrån svenska försvarets fältjacka tropik beige. Köp din M90K fältskjorta , exakt kopia av försvarets fältjacka M90K. Skjortan är tillverkad av rip-stop material av bomull och polyami precis som originalet, för bättre flexibilitet.


Genomgående hög kvalité och med stor precision gjort att efterlikna originalet. Brett sortiment av Mkläder med Jackor, Byxor, Combat Shirt M90.

Billiga Mkläder online. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt. Mär försvarets officiella kamouflage som används vid övning och strid i skogsmiljö. Skaffa dig själv ett bekvämt och praktiskt skydd anpassat för vårt svenska klimat! Här hittar du allt som har med svenska försvarets M-kamouflagemönster att göra.


Fältuniform är det nuvarande fältuniformssystemet inom försvarsmakten. Utrustning för ditt äventyr. Röda Stjärnan erbjuder ett brett sortiment inom taktisk utrustning, friluftsutrustning, bushcraft, prepping, militära kläder och.

Riktigt mysig fältskjorta tillverkad av polyester, polychlal (cordelean) och bomull. Original från arméförrå nyskick. Har legat i förråd så kanske inte direkt blänker om dom men de har ej varit ute på trupp. Tröjan på bilden är från annat parti och i sämre skcik än de vi säljer nu.


Tyget är grundimpregnerat för att stå emot väta. Kraftiga dragkedjor i front och detaljer för ultimat slitstyrka. Två bröstfickor med dragkedja, två sidfockor med drakedja. Reglerbar ärmvidd och dragkedja som går upp i halsen. Fältjacka är tillsammans med fältbyxorna den uniform som de allra flesta soldater bär varje dag, ofta kallad MUniform, MJacka, etc.


Uniformen är bekväm och har bra passform samt är relativt slitstark. Ripstopväv MÖken-Camo tillverkad av Bomull och Polyester. Lämplig för jackor, byxor och hattar mm. Denna fältskjorta är en bra allsidig plagg för allmänt bruk. Den 1 bomulls ripstop-tyg är lättare än många icke-ripstop-fälttröjor och kommer att fungera bättre vid varma temperaturer.


Skjortan har två bröstfickor med knappstängning och axel-epauletter. Militär inspirera enkel och praktisk skjorta.

Under långa förflyttningar i sommarhetta med tung packning användes skjortan i walking order och mvapenrock som förstärkningsplagg vid rast. Men tror ni mtröjan är tillräckligt varm för att användas som varmare plagg två veckor i. Fältskjorta = underställströja med blixtlås i. Mlätt skulle vara ett alternativ då den är mer lik en Amerikansk bdu jacka, dock är byxorna likadana i formen. Jag tycker att det är ok men inte helt rätt att använda fältskjorta el mtsv till civila kläder. Företag och privatpersoner Gör en bra affär!


Det är märkligt att plaggen säljs civilt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg