måndag 17 september 2018

Bilförsäkring jämför

Samma pris som hos bolagen. För dig som vill bli lite rikare. Extra bra skydd för dig och din bil till schysst pris.


ICA Försäkrings bilförsäkring ger dig låga priser utan trassliga rabatter. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Hitta den bästa bilförsäkringen för dig. Compricer hjälper dig att enkelt jämföra och byta bilförsäkring. Utifrån dina behov och önskemål om helförsäkring eller halvförsäkring av din bil hjälper vi dig att välja det bästa alternativet. Gör ett aktivt val och se över skyddet för din bil i dag. Olika försäkringsbolag kan ha skillnader i sina erbjudanden, dels gällande vad försäkringen täcker, och dels vilka tillägg som finns tillgängliga.


En annan stor skillnad är priset. Bilens värde och ditt behov av skydd är det som styr vilken bilförsäkring du ska välja.

Bilen måste vara trafikförsäkrad för att du ska få köra med den. Jämför våra bilförsäkringar. Våra jurister sätter poäng på bilförsäkringar så att du lättare kan välja eller byta. Med Finansportalens jämförelse får du hjälp med att hitta en bra och billig försäkring till din bil – oavsett om det gäller en ny försäkring eller om du bara vill byta den du redan har.


Att jämföra bilförsäkringar online lönar sig ofta rejält. En billig bilförsäkring är inte alltid bäst. Du vet väl om att Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder? Högst rankade bilförsäkringen enligt Konsumenternas Försäkringsbyrå. Hos oss får du hjälp att välja.


Vi jämför hemförsäkringar och tjänar inget på ditt val. Konsumentverket, Finansinspektionen och branschen står bakom oss. Spara tusenlappar på bilförsäkringen. Genom att jämföra priser och villkor från olika försäkringsbolag vet du att du får rätt skydd till rätt kostnad.


Vilken bilförsäkring ska jag välja? Byt till en bilförsäkring med riktigt låga självrisker. Aktsam ger dig dessutom procent online-rabatt på din bilförsäkring !

Du som äger en bil måste enligt lag ha en trafikförsäkring på bilen om den inte är avställd i vägtrafikregistret. Det finns olika bilförsäkringar. Den som äger bilen ska också vara försäkringstagare. Vissa saker är viktiga att tänka på när du ska kolla upp och jämföra bilförsäkringar.


Viktigast är att tänka igenom vilket behov du har. Vet du det, är det lättare att jämföra priset. Det är tryggt att ha sina mest värdefulla saker ordentligt försäkrade - från boende och barn till fordon och husdjur.


Billigast är inte alltid bäst. Bra bilförsäkring till ett schysst pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg