torsdag 20 september 2018

Evlilik özlü sözler

Evlilik özlü sözler

Kızın iyi bir evlilik yaparsa, bir oğul kazanırsın, yoksa kızını kaybedersin. Gerçekten birbirine bağlı bir çift için, gençliğin elden gidişi bir felaket değildir. Birlikte ihtiyarlama tatlılığı, ihtiyarlama acısını unutturur. Kulun ibadeti ancak evlenmekle kemal bulur.


Evlilik İle İlgili Güzel Sözler. Kızlarınızı çirkin insanlarla evlenmeye zorlamayınız. Onlar da sizin gibi güzeli severler. Akıllıca bir evlilik yapmak istiyorsan, kendi denginle evlen. Ilişkilerde de algıyı yönetmek üzerine yazdım her zaman.


Halk şiirinde biçim ve tür konusu üzerinde yıllardan beri tartışmalar yapılmışsa da hâlâ bir sonuca varılamamıştır. Ebedi bir şifâdır, evlenmek. Hamdi Tanpınar) ”İyi bir kadınla evlenmek, fırtınada sakin bir liman, kötü bir kadınla evlenmek ise, sakin bir limanda fırtınadır.


Siz de Eşinize evlilik Yıldönümü ile ilgili Sözler gönderebilirsiniz. Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile. Irvin-D-Yalom Sözleri Ölen Babaya Sözler – Yetim Sözleri George R. Ne pahasına olursa olsun evlenin, karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, yok fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz. Hayat arkadaşımız, eşimiz, hayatımızın anlamı güzel insana evlilik yıldönümünde söyleyebileceğimiz güzel sözler hazırlamaya çalıştık.


Sacha Guitry Evlendikten sonra erkek. Gösterilecek bir içerik yok. Güzel söz ve Dualar hakkında daha fazla fikir görün. Bütün bildiklerini karısına söyleyen koca, az şey biliyor demektir. Yirmi beş tane evlilik hakkında çok anlamlı güzel ve özlü söz bulunmaktadır.


Evlilik özlü sözler

Evlenmek, insanın haklarının yarıya düşmesi, görevlerinin iki katına çıkmasıdır. Mutlu evlilik , kısa gibi gelen uzun bir. Birçok kategoride yazılmış Güzel Sözler , Dini Sözler , Özlü Sözler , Şiirler, Spor Sözleri, Atasözleri. Peki, kadınlarımıza en güzel evlilik teklifini nasıl yapmalıyız ve evlilik teklifi sözlerinden hangilerini kullanmalıyız. En güzel, etkileyici ve romantik evlilik teklifi sözleri.


Günümüzde her ne olursa olsun çıkma teklifi özellikle gençlerin hayatında çok fazla önem arz eden bir konu olduğundan dolayı üzerinde durulması gereken bir konu olarak da yine dikkatleri üzerine. Evlenen çiftlere Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz. Bu sözler hoşunuza gittiyse Özlü Sözler yazımıza da göz atmalısınız. Hayatta dost gibi düşman da bir kuvvettir.


Evlilik özlü sözler

Dostum olamayacaksan düşmanım ol! Siyaset dünyasında insaf bir hırsız feneridir. Ne tarafı dilerse, orayı aydınlatır. Karga ne kadar adını değiştirse, sesinden tanınır. Resimli Özlü Sözler ,Sayfamızda resimli özlü sözler i bulabilirisiniz.


Bu sayfada yer alan resimli sözler i sosyal paylaşım siteleri instagram , facebook , twitter gibi sitelerde paylaşabilirsiniz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg