fredag 21 september 2018

Takgenomföring ventilation

Estetiska lösningar för alla tak. Läs mer om Plannjas lösningar här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.

Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Hitta rätt kontakt här! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Används med ute- eller avluftshuvar och takfläktar. Takhuv anpassad för bostäder och komfortventilation eller imkanal. VHS monteras i lod och är ställbar i lägen mellan 0-40°.


Standard är för 2-kupiga betongpannor.

Alltid låga priser på takfläktar till ventilation. Beställ billigt och smidigt på nätet. VILPE Solar takgenomföring för rördragningar till solpaneler.


Den passar även för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande. Den levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan. Lockets delar och rörtätning levereras lösa för att underlätta monteringen. Benders betongpannor läggs idag på sex av tio hus och är Sveriges mest lagda takpanna.


De finns i tre grundformer och i en rad olika färger och ytor. Att montera en takgenomföring rätt från början är A och O för att få ett tättslutande resultat som upprätthåller sin funktion under många år. Med våra satser får du allt du behöver för att montera och fästa både rör och genomföring korrekt, och vi tipsar dig gärna om vilken produkt som passar dina behov bäst. Vi har också ombesörjt luftinjusteringar över hela landet.


Bra ventilation består av viktiga komponenter som ventilationsaggregat eller fläktar. Ventilation är bra för hälsan. Luftbutiken säljer ventilationsaggregat och fläktar till villor, kontor, lägenheter.


Kontakta oss om ni vill veta hur ni väljer rätt ventilation. Denna takgenomföring tillverkas med millimeter isolering och är brandklassad enligt EIför att helt kunna motstå minuter brand och på så sätt förhindra att elden kan sprida sig till omgivande konstruktioner.

Tät och estetisk lösning för alla typer av tak. Köp takfläkt till lågt pris. Avluft och uteluft separeras med skiljeväggar i huven. Takgenomföring TGÖ Plan röd.


Komplett med tak, hängrännor och stuprör, taksäkerhet, takgenomföring , ventilation och lösningar för solenergi. För att skydda motorn från överhettning har fläktarna inbyggd termokontakt med automatisk återställning. För att undvika problem rekommenderar vi att fläkten går kontinuerligt. Om det är långt mellan takgenomföring och utsugningsarmaturen kan man förlänga med spirorör eller liknande med nippel direkt i botten av takgenomföringen.


Om ventilationen ska ske från flera ställen kan man i botten av takgenomföringen montera spirorör med nippel eller T-rör, ljudslussar m. Köp produkter för ventilation , fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg