fredag 7 september 2018

Hörlurar

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige.


Hörlurar

Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Varar enbart några dagar!


Här hittar du hela vårt sortiment av hörlurar till låga priser. Klicka dig in här, välj den sort som passar just dig och köp dina hörlurar idag! På MediaMarkt hittar du hörlurar för alla tillfälle! Med ett par trådlösa bluetooth- hörlurar utan irriterande kablar blir de flesta situationer både roligare och bekvämare oavsett om du håller på med sport, går en promenad eller städar. Välj din favorit bland vårt utbud av on-ear hörlurar.


Hörlurar

Se våra bästa slutna hörlurar med hög ljudprestanda och trådlösa hörlurar som styrs med Bluetooth. Men hur kopplar du in dina nya trådlösa hörlurar till mobilen? Vi erbjuder billiga hörlurar i modellerna on-ear, in-ear, over-ear och around-ear, som dessutom även finns i trådlösa varianter. Ett par hörlurar är oumbärliga för dig som sysslar med gaming eller som blir lite extra motiverad av musik under din träning. Dina hörlurar är en del av din vardag oavsett om du pendlar med podcast eller vill ha ett smart headset som funkar för både musik och samtal.


När allt kommer till spetsen så har du en kandidat här som har ett mäktigt lju med hundratals nöjda konsumenter och ett par hörlurar som ger dig vad du förtjänar. Vissa hörlurar kan du anpassa exakt till dig med medföljande öronkuddar eller öronpluggar, och byta till den form och storlek som passar dina öron bäst. In-ear, on-ear och over-ear- hörlurar.


Helt övergripande kan hörlurar delas in i tre typer: dem som sitter inne i örat, dem som sitter på örat och dem som sitter över örat. Sedan finns det ANC-lurarna (Active Noice Cancelling), eller hörlurar med ”aktiv brusreducering” som är attributet här i Sverige. Det är hörlurar som med hjälp av mikrofoner aktivt fångar upp omgivande ljud och analyserar, beräknar och i största möjliga mån neutraliserar det innan det når dina öron. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service!


Hörlurar har varit synnerligen populära under en längre ti men nya framsteg görs hela tiden vad gäller trådlösa hörlurar. Att ha ett par bra bluetooth- hörlurar kan vara en fröjd. Det finns både modeller som har en imponerande batteritid och de som inte blir förstörda av att utsättas för svett och annan fukt.


Med ett par riktigt bra On ear hörlurar blir gympasset till en njutning! Trådlösa hörlurar on ear- bästa kompisen under träningspasset. Slipp störande trådar och hörlurar som ständigt trillar ut ur örat mitt i en övning och satsa på ett par Bluetooth hörlurar on ear istället. Spana in våra populära hörlurar från kända tillverkare som Bose, Beats, JBL, och Philips och hitta den ultimata ljudupplevelsen till dina favoritlåtar. Utrusta dig för batteribrist.


Både trådlösa hörlurar och lurar med brusreducering kräver en hel del batteri. Dessa typer av hörlurar överför ljud genom skallbenet istället för att som med traditionellt konstruerade hörlurar påverka trumhinnan. På så sätt är det möjligt att både lyssna på ljud via till exempel mp3-spelare, telefon eller radio samtidigt som öronen är fria att ta upp ljud från omgivningen som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg