tisdag 18 september 2018

Mångkultur inskrivet i grundlagen

Detta innebär att barnpornografi inte ska kunna skyddas av grundlagen. Detta är förändringarna Detta är de viktigaste förändringarna i grundlagen som beslutades av riksdagen på onsdagen. Det svenska EU-medlemskapet skrivs in. Omröstning om statsminister ska hållas i riksdagen efter varje val. Här är en advokat som tänkte den tanken om följande påstående: Att mångkultur finns inskriven i Sveriges grundlag.


Han kom fram till att det inte är sant.

Inledningsvis kan konstateras att ordet ” mångkultur ” inte figurerar i någon av de fyra svenska grundlagarna. Vet du vad ” mångkultur ” egentligen betyder, eller hur det blev inskrivet i Sveriges grundlag ? Följ med på Nordbergs söndagsskola om sådant som kan vara matnyttigt att veta när någon besserwisser börjar hålla låda i sommarstugan. Eftersom detta finns inskrivet i svensk grundlag är det ett rimligt antagande att mångkultur återspeglar svenska värderingar. En märklig konsekvens är därför att den som agiterar mot det mångkulturella samhället, följaktligen också propagerar emot svenska värderingar och för en ändring av grundlagen.


Mångkultur är ju inskrivet i grundlagen. I praktiken innebär det mång,-kusin,-tvångs,-och barngifte, könsstympning, hederskultur och kvinnoförtryck, religiösa hänsyn som innebär omöjliggörande att stå till svensk arbetsmarknads förfogande. Det SD motsätter sig är att det nu är inskrivet i grundlagen att Sverige är medlem i EU.


Men det finns en demokratisk baksida med den breda enigheten.

Den offentliga debatten har nästan helt lyst med sin frånvaro. Av grundlagarna intager regeringsformen en överordnad position då den sammanfattar de andra grundlagarna och innehåller grundläggande bestämmelser om statsskicket. Med mångkulturen inskriven i grundlagen var investeringen ett faktum, att erkänna dess misslyckande kommer innebära att också erkänna systemets totala misslyckande och det är det alldeles för många människor som är personligt investerade i för att det någonsin ska komma att ske. Den som agiterar mot det mångkulturella samhället, måste därmed anses argumentera emot svenska värderingar. Det är inte första gången som en kinesisk kommunistdiktator får sitt namn inskrivet i grundlagen.


Det kommunistiska Kinas blodbesudlade grundare, Mao Tse-tung, var först att driva igenom detta. Och där är den svenska grundlagen entydig: källorna ska skyddas. Sen förberedde man folkomröstning om den nya demokratiska grundlagen. Det var inte tillåtet enligt den svenska grundlagen , framhöll han i Aftonbladet. Rätta mig om jag har fel men jag har för mig att det står inskrivet i grundlagen.


Partiet är emot det svenska EU-medlemskapet och vill därför inte att detta förs in i grundlagen. Man tror att det skulle försvåra ett svenskt utträde ur EU. Sverigedemokraterna motsätter sig också den nya forumleringen i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt samhälle. På samma gång omöjliggörs en politik som kräver assimilering av invandrare då dessa får grundlagsskyddade rättigheter att slippa försvenskas och lära sig det svenska språket.


I den migrationspolitiska debatten använder bägge sidor Sveriges grundlagar som slagträ, med påståendet att grundlagen skulle innehålla någon form av formulering med innebörden att Sverige är, eller ska vara, ett mångkulturellt land. Föreningsfriheten är inskriven i grundlagen , och får bara inskränkas för att stoppa privat militär verksamhet eller för att förbjuda organisationer som förföljer andra etniska grupper. Enligt Sydsvenskan har nu justitieminister Morgan Johansson gett tjänstemännen på justitiedepartementet i uppdrag att ta fram direktiv till en utredning i syfte att ändra grundlagen , och införa. Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna asaatro, är multikulturalism inskrivet i grundlagen ?

Dagens Nyheter, Det Goda samhället, Kulturkamp, multikulturalism, Patrik Engellau, rättsordningen, Sveriges grundlagar , vad är multikulturalism ? Nej du har fått det där om bakfoten. Schwarz tankar och gärningar. Men det är en annan sak. Det står att minoriteter ska främjas: som samerna då.


Vi har aldrig skrivit in detta om mångkultur i grundlagen. Det är sd som tror att det är så och som tydligen önskar att det är så. Rätten att protestera är inskriven i vår grundlag och accepterad av fransmännen. Det starkt katolska Polens grundlag slår fast att äktenskap endast kan äga rum mellan man och kvinna. Adli Mansur meddelade i kväll att arbetet med att ta fram en ny grundlag ska påbörjas på söndagen.


Dessutom finns riksdagsordningen, som är ett mellanting mellan grundlag och vanlig lag. Grundlagarna står över alla andra lagar. Det betyder att innehållet i de andra lagarna aldrig får strida mot vad som står i grundlagarna.


Svårare att ändra än vanlig lag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg