tisdag 11 december 2018

Clarion gävle

Med de bästa hotellerbjudandena! För att du ska njuta av vistelsen! Vi ger dig det bästa erbjudandet!


Med ett stort utbud av konferens- och mötesrum, bar- och restaurang Brasserie Absint och relaxavdelning med gym och pool är detta en självklar mötesplats. Varje stad har ett hjärta. Med sitt centrala läge har det moderna hotellet närhet till såväl shopping, nöje och kultur.


Ladda upp eller varva ned på ett internationellt hotell med passionerad personal, utsökt restaurang och elegant bar. The hotel lies right in the heart of Gavle, close to shopping and cultural attractions. One of the largest hotels in Gavle. Verksamhetsbeskrivningen för. Våra hotell ligger alltid centralt.


Clarion gävle

Located by the Gulf of Bothnia, this contemporary hotel is 3feet from Gävle Central Station. Access to a large indoor pool, sauna and fitness center is also included. Situated by the Gulf of Bothnia, this contemporary hotel is 7yards from Gävle Central Station. Jag ser fram emot att lära känna näringslivet och bygga nätverk med nya kontakter, avslutar Maria. Vilka är de bästa hotellen i Gävle nära Gasklockorna?


Alla rum har TV, skrivbor minibar, te- och kaffekokare, fri tillgång till trådlöst internet samt badrum med toalett och dusch. Gäster har fri tillgång till en stor inomhuspool, samt bastu och. Här finns även den trevliga restaurangen Grands Verands med utsikt över Gavleån samt konferensrum med kapacitet för upp till 1personer.


Järnvägshotellet vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ett ypperligt centralt läge mitt emot centralstationen. Härifrån är det gångavstånd till restauranger, shopping och allt annat Gävle har att erbjuda. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska trivas här hos oss och ta Gävle till ditt hjärta.


Hotellrum i centrala Gävle. Clarion Winn i Gävle är ett hotell och en naturlig mötesplats förhotellgäster, konferensdeltagare, affärsresenärer och inte minst gävlebor. Den perfekta mötesplatsen för både hotellgästen.


Clarion gävle

Mitt i det hjärtat ligger receptionen och Brasserie Absint och kring den snurrar övriga hotellet, hela kvarteret och resten av staden. Här har under decennier Gävles bästa mötesplats vuxit fram. Stadens hotell så är man. I hotellet finns även konferens- och eventlokaler, restaurang, samt bar med fullständiga rättigheter. Bo bekvämt i en grönskande omgivning och nära till centrum.


Avnjut god mat eller varva ner i bastun efter äventyren. Boka boende på Scandic Gävle Väst! Enjoy excellent conference facilities, the Brasserie Absint bar and restaurant, and a fabulous relaxation area with a gym and pool. Från hotellet har du nära till allt som Gävle kan erbjuda.


Passa på att besöka den kulturhistoriska stadsdelen Gamla Gefle med Joe Hill-museet, eller gör ett besök på Sveriges fängelsemuseum. Njut av kust och hav genom att besöka vår pärla Bönan som är känd för sina rökerier. Du kan enkelt boka ett hotell i Gävle med ett av våra filter här på sidan. Hitta ett boende i Gävle nära en specifik sevärdhet som intresserar er eller använd kartan för att hitta ett hotell i ett området ni önskar att bo i. Ni kan även filtrera hotell i Gävle efter hotelltema, hotellklass eller hotellkedja. Vård- och omsorgsboendet Vallongården ligger på söder i Gävle med närhet till fina grönområden, bland annat Södertullsparken som ligger alldeles utanför boendets entré.


I närheten finns också restauranger, apotek och hälsocentral. Gävle Bowlinghall Håll koll på vännernas resultat, eller följ en spännande match. Samtliga banor har automatiska staket, och det finns både klotramper och specialklot för spelare med rörelsehinder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg