fredag 7 december 2018

If hemförsäkring resa utomlands

Köp hemförsäkring online till bra pris för dig som bor i bostadsrätt, hyresrätt eller hus! Du som har ICA-kort får bonus på hela försäkringskostnaden! Ta det säkra före det osäkra, teckna vår prisvärda hemförsäkring. Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.


Hur hittar du billiga resor?

Logga in och kontrollera att alla medförsäkrade finns registrerade på försäkringsbrevet för din hemförsäkring. Om någon saknas – lägg till medförsäkrad här. Reser du utomlands med egen bil är det viktigt att ta med ett Grönt Kort , ett bevis på att bilen har gällande trafikförsäkring i Sverige. Reseförsäkring i dagar ingår i hemförsäkringen , för privat resa , t. Läs om reseskyddet i försäkringen och få tips innan du reser. Om du åker på en privat resa räcker det oftast med det reseskydd du har genom hemförsäkringen.


Akut sjukdom, olycksfallsskada, stölder och skadeståndskrav täcks in av reseskyddet. Försäkringen gäller i dagar, men kan förlängas upp till ett år. Hur omfattande reseskydd du har beror på vilken typ av hemförsäkring du har valt.

I hemförsäkringen ingår alltid ett reseskydd som gäller i dagar för resor i hela världen. Det gäller bland annat om du blir akut sjuk, skadad eller bestulen under resan. Se över om ditt reseskydd täcker det du behöver för resan. Här kan du jämföra reseskyddets innehåll i de olika hemförsäkringarna.


Du kan även skydda ditt resgods genom Ifs hemförsäkring. I bagageförsäkringen ingår också rättsskydds- och ansvarsförsäkring för resa , som ersätter rättegångskostnader i anslutning till resan och skador som du orsakat andra på resan. Kontrollera i vår webbutik hur mycket bagaget höjer priset på reseförsäkringen. Kom ihåg att inte förvara värdefull egendom ens i ett låst fordon.


Trafikförsäkringens giltighet utomlands. Din finska trafikförsäkring gäller automatiskt i Norden, i EU- och EES-länderna samt i Schweiz och Liechtenstein. Här får du tips och råd om vad du bör tänka på inför resan både i Sverige och utomlands.


Känn dig trygg på resan. I din hemförsäkring ingår ett reseskydd som gäller under resans första dagar. Skriftligen ordinerats vila inomhus av opartisk och behörig läkare på vistelseorten mer än halva planerade resan och vara motiverad av medicinska skäl. Avbrutit resan pga av medicinska skäl under resans första hälft och godkänt av SOS International. Vi skräddarsyr en hemförsäkring för hela familjen och alla era saker.


Jämför och hitta en bra och billig hemförsäkring här! Hemförsäkring för unga. Ett vattenläckage, en trasig elapparat eller en eldsvåda kan förstöra dina viktiga prylar och egendom i ditt hem.

Du får en bestående rabatt på 10– på dina premier. Om du flyttar till en större eller mindre bosta kontrollera att din hemförsäkring är ajour. Sköt dina försäkrings- och skadeärenden smidigt må–fr 8–och lö–sö 10. Genom hemförsäkringen kan du få en kostnadsfri medicinsk förhandsbedömning av SOS International innan du reser utomlands.


SOS bedömer hur stor risk det är att du kan behöva vård under resan. Sådan vård betalar du alltid själv, eftersom reseskyddet bara gäller skador och sjukdomar som uppstår på resan. Du bör alltid kontakta SOS International när du drabbats av allvarlig skada eller sjukdom utomlands som innebär att du behöver läggas in på sjukhus för vård. Det kan exempelvis röra sig om ett benbrott som måste gipsas eller en operation. Vid mindre allvarliga fall så kan du kontakta närmaste doktor på vistelseorten för vård.


Redan innan du beställer en resa bör du och dina medresenärer ta reda på vad ni har för avbeställningsskydd. För att det ska vara möjligt att få ersättning måste du ha köpt skyddet innan resan är slutbetald. Du behöver bara betala en självrisk även om flera familjemedlemmar drabbas.


Ta reda på vad som ingår i din hemförsäkring och om du behöver en extra reseförsäkring. Reseskyddet gäller bara på fritiden, alltså inte under arbetstid eller skoltid utomlands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg