onsdag 26 december 2018

Induktionsspis perilex

Induktionsspis perilex

Alltid låga priser och dagars öppet köp. Se alla erbjudanden och köp nu! Köp induktionsspis på Bygghemma. Fri frakt och snabb leverans. Gäller endast utvalda varor.


Induktionsspis perilex

Besök MediaMarkt idag! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Energiförbrukning, varmluft, kWh 0. Elanslutning – Perilex , Norwesco eller fastanslutning? Innan du köper en ny induktionsspis är det viktigt att veta vilken typ av elanslutning som behövs till ditt hem. De två vanligaste varianterna av stickkontakt är Perilex (4V) och Norweso (2V).


Inställningen görs i hällens grundinställning. Spiskontakt Perilex 4V. Att köpa en ny spis innebär inte bara val av färg, material och effekt.


Du bör dessutom tänka på att spisen ska passa ihop med elinstallationen i ditt hem. Det verkar som att nästan alla induktionsspisar är avsedda för 2V. Samtidigt läser man att anslutningseffekten är kW. Uttaget i väggen är ett Perilex -uttag med alla tre faser samt jord och nolla framdraget.


Hur ska den ska installera denna spis veta vilken kabel som ska flyttas, den blåa (4) eller den lila (5). Står inte i manual eller på nätet. Eller är det så enkelt att det inte spelar någon roll?


Perilex är produktnamnet för en typ av fempoligt kontaktdon som är vanligt förekommande vid trefas-anslutningar till spisar och spishällar. Perilexkontakten finns i A- och A-utförande. Läs forumtråd: Perilex i plåtdosa. Kontroll av matningen och val av ny spis görs enligt föregående kapitel. Jämför dosan med centralen och kontrollmät.


Färger i anslutningskabeln. När man kontrollerar hur den befintliga spisen är inkopplad så kan man hitta en blå ledare i anslutningskabeln. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Upptäck Electrolux glaskeramik- och induktionsspisar. Läs mer om funktionerna och se modellerna här.


Induktionsspis perilex

För utanpåliggande montage och montage på innfälld dosa. Anslutningsdonet har sidoinföring för stickpropp med flatstift. Induktionshällen använder sig av magnetism för att få metallen i kastrullerna att vibrera, vilket i sin tur skapar värme så att maten tillagas.


Induktionsspisen har blivit allt mer populär på senare tid och det finns det god grund till. Processen är blixtsnabb samtidigt som själva induktionsplattan förblir någorlunda. Ett Perilex -uttag utan Neutralledare är inte installerat korrekt enligt mig.


Sedan i väggen där spisen ska stå ha du ett vägguttag som ser lite konstigt ut, förmodligen med runda hål och ett fyrkantigt. Vilken färg som sitter var spelar absolut ingen roll. Och gröngul ska sitta på jord. Hos Tretti kan du få alla möjliga spismodeller. På sidan hittar du de bästa spisarna på marknaden från kända märken så som Smeg, Electrolux, Siemens och Bosch.


De kan bland annat drivas med ve koks (bland annat AGA-spisar), stadsgas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg