onsdag 5 december 2018

Gravidbok

Gravidbok

Kvar Vi ska ha barn: Handbok i. Boken avslutas med en dikt om hur underbart det är att få ta hand om ett litet barn. En bra present till någon som väntar barn! En bred bok som alla kan ha användning för som går igenom en graviditet. Jag har hört alla möjliga historier. De jag kommer ihåg bäst är de när någonting har gått fel.


Gravidbok

En gravidbox är en låda eller goodiebag med produkter och produktprover för dig som är gravid eller har en nyfödd bebis. Ebbas gravidbok ” är delvis lättläst, tydlig och peppig. Det finns många företag som erbjuder. Med Ebba Kleberg von Sydow. Oro, illamående och sömnlösa nätter - längtan, lyckan och förstås gravidgarderoben.


Din peppande, stöttande poddkompis som råkar ha OVANLIGT mycket klokt att säga om din graviditet! Vattnet går är en gravidbok av barnmorskan Gudrun Abascal och journalisten Nina Campioni som även driver en podcast med samma namn. Boken ger svar på många frågor man har när man väntar barn och är nybliven förälder – allt från förlossning, krämpor, träning och kläder till den första tiden och relationen till partnern. Den här utgåvan av Gravid : en fyll-i-bok om nio månaders väntan är slutsåld.


Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Vi bevakar litteratur med. Tvåbarnsmamman Ebba Kleberg von Sydow berättar ärligt och personligt om hur det är att vara gravid.


Allt från oro, illamående och sömnlösa nätter till. Vi har bf samma dag och vill bara tipsa dig om en helt fantastisk bok jag fick tips om när jag gick på gravidyoga nämligen – att föda utan rädsla. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen.


Enligt 2-barnsmamman Ebba Kleberg von Sydow, den en guide du behöver med massa coola tips. På Adlibris står att läsa om boken: Hur stillar jag gravidsuget? E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Sitter och fyller i min julklapp från mamma, en gravid bok man ska fylla i från vecka till vecka om hur man mår, oroar sig över, är sugen på, när man kä.


Personlig gravidkalender, som fokuserar på den gravida kvinnans hälsa och känslor vecka för vecka. Fyll-i-avsnitt varvas med korta informationstexter om barnets utveckling i magen. Prenumerera på Big Babys nyhetsbrev så får du en gratis gravidbok.


Gravidbok - Nio månaders väntan - Fyll-i-bok. Boken beskriver hur barnet utvecklas i magen samt att det finns plats för att egna anteckningar. Främst det att den riktar sig till alla. Många gravidböcker riktar sig bara till kvinnan och vi kände att vi ville göra en modern gravidbok som även riktar sig till partnern, far- och morföräldrarna och kompisen till singelföräldern.


De har ju nästan lika mycket frågor som den som är gravid. Lägg fram den på köksbordet och posta en fin bild på Instagram eller slå in och ge i present till personen du vill berätta för. Lilla hjärtat är en modern fyll-i-bok om barnets första år. Den är könsneutral och fri från heteronormativa förestä.


Alltid fri frakt och snabb leverans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg