tisdag 25 december 2018

Happy plugs högtalare

Happy plugs högtalare

Fast Shipping All Over The World! What color are you today? See all our collections here. Mix and match your style! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Shoppa varumärket till kampanjpris! We’re shipping worldwide, every day. Filter by Color and type.


Subscribe to our newsletter for exclusive news and promotions. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Bluetooth, handsfree och laddning - massor av bra funktioner. Logga in med e-postadress och lösenord. Dessa är in-ear och earbuds.


Eftersom jag aldrig varit ett fan av in-earmodellen föll valet på ett par earbuds. Happy Plugs finns i två modeller. Frakten var snabb och inom ett par dagar väntade mina nya hörlurar på mig. Hörlurarna är svettresistenta och är utrustade med touch-knappar.


För dig som är idrottsfantast innebär det att du inte behöver pausa träningen för att ta fram mobiltelefonen eller oroa dig över att hörlurarna pajar mitt i dina tunga set. Du slipper sladdtrasslet men får räkna med sämre samtalsljud och sinande batterier. Testfakta har testat åtta trådlösa in-ear-lurar för att se vilka som är bäst. Sound Piece är en portabel högtalare som gör det enkelt för dig att lyssna på det du vill, var du vill, oavsett om det är musik, podcasts eller ljudböcker.


Se vårt urval av Högtalare. Delbetala i upp till månader. Vi hjälper dig jämföra pris på produkter och återförsäljare inom elektronik. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Lyssna på musik, podcast eller prata i telefon helt utan sladdar! Touch-kontroll gör det enkelt att ta ett samtal eller lyssna på musik. Trådlös uppspelning via Bluetooth 5. Laddningsetui - och upp till timmars speltid. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.


Happy plugs högtalare

Välkommen till PriceRunner! Ger dig möjlighet att variera hemma i rummet med olika färger. Du trycker på play, pausar och ändrar volym på toppen av högtalaren , som med hjälp av en sensor gör att du kan utföra samma kommando oavsett vilken riktning du står i. Letar du efter bra hörlurar eller högtalare ? Hos oss på CyberPhoto kan du köpa hörlurar, headset och högtalare till bra pris. Vi har lång erfarenhet som e. Deras välkända hörlurar hen karakteristisk och snygg förpackning som är prisbelönt.


Musik sätter färg på ditt liv” som de själva säger. Deras populäraste produkter är hörlurar men de säljer numera även mobilskal och högtalare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg