fredag 14 december 2018

Kroppsform timglas

Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Har du en smal midja, breda höfter och breda axlar? Man brukar tala om fyra kroppsformer , men självklart är vi mer eller mindre en blandning av de olika formerna.


Se i listan nedan vilken kroppsform som passar bäst in på dig. Midjan är smalare än över- och underkroppen.

Fettfördelningen är jämn och du har ganska lätt att både lägga på dig och tappa fett. En viktig sak att komma ihåg är att kläder skapar olika illusioner. Därför bör du vara klädd i underkläder eller underställ när du får hjälp med dina mått där hemma.


Olika typer av kroppsformer  Stilanalys har ingenting med mode att göra. Det handlar om att utgå ifrån sin kropp och sitt utseende och göra det bästa av det. Alla människor har något vackert att framhäva!


I den här stilguiden får du tips på hur du skall framhäva dina bästa egenskaper men också vad du bör undvika. Jag älskar att prata om kroppsformer och på MåBra-kvällen har jag ett litet citat i slutet: Ett ideal suger – alla kroppsformer duger!

Alla kroppsformer – päron, äpplen, purjosar (och knöggliga) – är lika perfekta! Det finns underbara stylingmöjligheter för dem alla. Jag tänkte börja med att ta upp det här med olika kroppsformer. Vi alla människor ser olika ut.


När det gäller kroppsformer brukar man tänka att man delar in oss i någon av de fyra olika kategorierna som man kallar baguette, äpple, päron och timglas. Självklart kan man också vara lite utav en blandning mellan två stycken. Timglas – Smal midja och ungefär lika stor upptill som nedtill. Rak – Jämnstor från topp till tå. Här är Leilas bästa träningstips: Äpple – Satsa på stressfri träning.


Kommentar från Leila: Det här är en kroppsform jag ofta ser. Dessa personer lägger lätt på sig fett kring midjan – och har svårt att bli av med. Hourglass eller timglas - Timglaset kännetecknas av väldigt feminina kurvor och en smal midja och är en klassisk eftertraktad kroppsform.


Det viktiga att sänka på när man är ett timglas är att bära kläder som kramar kurvorna och visar upp kroppen. Som stilexpert möter jag många anledningar till att man ber mig om hjälp med mode och stil. Jag brinner för att varje människa jag möter ska hitta kläder som passar just den personen, oavsett kroppsform eller ålder. Därför vill jag börja med en guide kring kroppsformer så att du lättare hittar kläderna som passar dig och din figur!


Timglas , planka, päron eller äpple - här guidar vi dig till plagg som gör dig snyggast på stranden. Det är nu i början av säsongen som variationen är som störst i butikerna, välj modellen som passar dig bäst.

Kroppsform ( timglas ) ( timglas kroppsform ) – Axlar och höfter lika breda – Ofta markerad midja. Timglasformen är kanske den mest eftertraktade kroppsformen hos kvinnor. Formen bygger på stor byst, smal midja och bredare höfter – precis som ett timglas.


Denna kroppsform passar i de allra flesta plagg, men fokus bör alltid ligga på att markera midjan lite extra. I veckans avsnitt fokuserar vi på kroppstypen Timglas som i grunden är en kurvig kroppsform med markerad midja och lika breda axlar som höfter. I stilsammanhang är det ofta denna kroppsform som man eftersträvar när man med hjälp av kläder, mönster, snitt och så vidare klär bort, klär fram och fuskar.


Fri frakt över 800kr Trygg. Pilatesträning ger även en god grundstyrka,. V-ringat och omlottskärningar och djupa urringningar är bra för din kroppsform. Pennkjolar och A-linjeformade kjolar sitter som ett smäck samt byxor som har utställda ben ,helst ifrån knäet och nedåt,så de sitter tajta vid låren. Framhäv midjan gärna med mörare bälte.


Icke: Undvik fyrkantiga plagg som döljer formerna. När det kommer till kläder lyder min filosofi som så, att det som gör dig gla ger dig självförtroende och framhäver din kvinnlighet kommer att passa på dig. Har du svårt att veta var du ens ska börja kan din kroppsform vara en bra fingervisning.


Vi har definierat fyra kroppsformer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg