tisdag 4 december 2018

Kinamat visby

Margona Magnusson was eating kinamat till middag at China Restaurang with Frida Schüberg and Malin Olsson. Kinarestaurang Visby - a la carte, asiatiskt, kinesisk mat, mat, lunch, thailändsk mat, hungrig, kinarestaurang, restauranger, restaurang, thai, kinamat - företag. Då det inte finns så många kinesiska restauranger (endast 2) i Visby kan du med fördel även prova kinamat på någon restaurang på en näraliggande ort i Gotland. Tänk också på att priserna på kinarestauranger på små orter liknande Visby oftast är lite lägre än i storstaden. Samtliga rätter kan väljas med biff, kyckling, fläskfile, tigerräkor eller sea food (för räkor och sea food tillkommer 15kr extra).


Här hittar du alla restauranger i Visby.

Totalt 1restauranger, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Stor salladsbuffé, sushi och asiatiskt. På fredags och lördags kvällar har vi À la carte, mat för avhämtning och asiatisk helgbuffé.


Chili är den första asiatiska restaurangen med blandbuffé i Visby. Hos oss kan alla matgäster njuta av en asiatisk upplevelse med maträtter som innehåller thaibasilika och koriander, olika thailändska curryrätter med mera. Jag är visserligen inte så bevandrad i det kinesiska köket men kan konstatera att smakerna har föga gemensamt med den kinamat som vanligtvis serveras i Sverige.


Den friterade tofun och de gröna bönorna är kryddiga favoriter som kittlar smaklökarna.

Lokalen hade kunnat vara mysigare men personalen är väldigt trevlig. Vi serverar asiatisk mat och husmanskost. Surfers: Kinamat på ett annorlunda gudomligt sätt - se 4omdömen, 1bilder och fantastiska erbjudanden på Visby , Sverige på TripAdvisor. China Visby var länge öns enda Kinakrog, men har nu fått sällskap av Surfers som även de har kinesiskt på menyn. Men inte kinamat i den traditionella bemärkelsen.


Krogen har omfamnat sydvästra Kina, närmare bestämt provinsen Sichuan, ett kök som gotlänningarna aldrig tidigare smakat. ANGELLY KINAMAT är en av totalt restaurang eller krogar i Edsbyn där du kan äta god och läcker mat. Både matutbud och stil på utestället skiljer mellan olika restauranger och därför kan det vara kul att prova på flera av restaurangerna i Hälsingland eller på orter i närheten av Edsbyn. Surfers Stockholm är en restaurang och bar med mat inspirerad från Sichuan, en provins i sydöstra Kina.


Smedjegatan Visby clemenshotell. Vi har även stans fruktigaste bar där vi blandar härliga. Det familjeägda hotellet har två egna trädgårdar – och utsikt över Visbys botaniska trädgård – men även en alldeles egen liten kyrkoruin. Onlinepizza och Hungrig är nu foodora! PONG Buffé, Drottningg.


Vi kan med gott samvete. Young Thai på Bergslenagatan håller stilen med bra mat och rejäla portioner. Young Thai serverar inte enbart thailändsk- och kinamat utan även mat med inslag av det franska köket samt svensk husmanskost.

Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa restaurangen. Perfekt för en romantisk helg på Gotland. Gotland är som bäst tidig höst när säsongen planar ut och vädret är som bäst och nu när våren kommer. För en matnörd är det ren och skär lycka när ramslöken frodas.


Jag och mina kompisar begav oss ut längsmed Kärleksstigen norr om Visby i höjd med lasarettet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg