fredag 28 december 2018

P3 morgonpasset

Victor, Nanna och David lär sig allt om Selma Lagerlöf av Anna-Karin Palm som skrivit en biografi om henne. Dessutom kommer P3s Kanalansvarig Caroline Pouron och. Dela Publicerat torsdag 10.


Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster? Vetenskap, udda djur, historia och spännande händelser. Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Morgonpasset i P, Stockholm.


En härlig start på dagen! Senaste nytt, filosofiska utsvävningar, humor, kultur och intressanta gäster. Pär ung public service.


Samhällsjournalistik, populärkultur, humor och relationer är bärande delar. Pguidar till den nya musiken och lyfter fram nya. Lyssna direkt på P P P, eller Pmed lokala kanaler. Sveriges Radio ger dig nyheter, program och poddar i allmänhetens tjänst. Nästan alla P:s program läggs ner, meddelade Sveriges radio i går.


Programmet startade i sin. Man ska även byta målgrupp och satsa på poddar i stället, för att få fler att. Vi spelar i korpen som är den sämsta ligan som finns och vi spelar i den sämsta divisionen. Fattar du hur dålig du.


Vår kanske konstigaste (men också roligaste) idé någonsin! Di di di-remixen av julklassikern Tänd ett ljus som lyssnaren Lovisa vann i. Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Det här är vårt Twitterkonto. Det började med att Ungern inte ska vara med i Eurovsion Song Contest pga ”för bögigt” och slutade i att Kalle ”gör inte en fluga förnär” Berg nu ska ut. Sections of this page.


Vill du jobba på en av Sveriges mest kreativa redaktioner? Letar du också efter en bra podcast? Hoppas du hittar en ny favorit podcast! Det blir en härlig duett idag när Kalle och Marcus sänder ensamma. Marcus berättar om sin tyska släkting som har en laserkanon i skogen, och Kalle om en galen.


P3 morgonpasset

Jag har precis kommit hem från veckan i Kenya med många upplevelser. Välkommen till den officiella hemsidan för Hanna Hellquist. Thun är främst känd som. TITTA UT-JAO ️ Anklagelsen: Titta för mycket.


Slår ifrån sig: Tittar inte mer än nån annan. Linnea läste en artikel från. Pskrotar majoriteten av programmen i den linjära tablån men storsatsar på poddar och musikjournalistik.


P3 morgonpasset

Det är några av förändringarna som är att vänta. Istället ska tablån vara baserad på när under dygnet man lyssnar på kanalen. Nu är det klart att sändningarna kommer att ledas av Arantxa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg