torsdag 6 december 2018

Dinosaurieägg leksak vatten

Vi har allt för lek och aktivitet! Handla leksaker , spel och barnkläder enkelt online idag. Leksaker är förknippat med glädje. Det ska vara lika kul som enkelt att handla hos oss.


Dinosaurieägg leksak vatten

Här hittar du fräcka och annorlunda leksaker för ung och gammal. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Köp online hos Conrad nu! Ett dinosaurieägg som kläcks efter att du lagt det i vatten.


Du börjar ana sprickor i skalet efter bara ett par dagar och sen träder dinosaurien fram mer och mer för varje dag som går. Från början till slut tar det ungefär en vecka. Hela processen att kläcka dinosaurieägger är väldigt enkel. Det enda du behöver är en skål med vatten , ett dinosaurieägg och en del tålamod.


Se här hur dinobabyn växer och växer. Dinosaurieägg som kläcks i vatten ! Tar man upp dinosaurien på torra land så krymper den ihop igen allt eftersom den torkar. Vad det blir för sort när den kläcks är en överraskning.


Magiskt ägg som läggs i ett glas vatten och kläcks efter några dagar! En jättespännande leksak , där man först på greja med lite vatten , som alltid är lika kul. Därefter får man vänta och varje morgon är lika spännande då man vaknar upp, har ägget kläckts än?


Rätt vad det är så ser man att äggskalet spruckit och man kan se en dinosaurie där inne som växer och växer. Alltid snabb leverans! Rolig överraskningsägg med olika djur och figurer som växer i vatten. Placera leksaksägget i vatten och några timmar senare kläcks ägget och ett djur kryper ut.


Visst väntan kan vara lång men den som väntar på något gått väntar alltid för länge och så är det rätt fascinerande att se hur ägget sakta kläcks. Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn! Har du synpunkter, tips eller vill meddela oss något – kontakta i första hand din lokala Lekia-butik. Kasta bara dessa dinosaurier i vattnet i några timmar och vänta på att en miniatyr dinosaurie vän ska dyka upp! Perfekt för dinosaurie vänner unga och gamla och kommer säkert ge dig mycket spänning!


Dinosaurieägg leksak vatten

Lätt att få att och rolig att visa, dinosaurieägg utan röra så dina barn blir lyckliga. Lägg ägget i ett glas eller en skål så att det är helt täckt med vatten. Placera äggen i vatten i ungefär timmar och se därefter hur dom kläcks. När dinosaurierna har kläckts byter du vatten och om du vill att dom ska växa ytterligare kan du låta dom ligga kvar i vattnet. Se alltid till att ägget är täckt med vatten.


När ägget har spruckit helt så låter du dinosaurien ligga kvar i vattnet så att den kan växa till sin fulla storlek inom 5-8. Nordens ledande nätbutiker för barnfamiljen med allt till alla ungar. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Tillverka vatten.


Oavsett om du har små eller stora barn tycker de säkert om att leka i vatten – och vad gör leken i poolen eller på stranden roligare än häftiga vattenleksaker? Något så enkelt som en vattenpistol tycks räcka för att få vilket barn som helst att underhållas i timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg