fredag 28 december 2018

Elite plaza göteborg

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Book Now - Great Rates Guaranteed! Gothenburg Hotel with Pub on Västra Hamngatan.

In City Center, Cable Television. Våra enastående vackra och annorlunda salar lämpar sig särskilt väl för den lite mindre bröllopsmiddagen. Vi hjälper er att planera och skräddarsy er bröllopsfest så att varje detalj blir utsökt och ett värdefullt minne. Elite Hotels har två hotell i Göteborg.


Göteborg är en inspirerande stad med aktiviteter för alla åldrar och intressen. Utgå från ett av våra hotell och sätt en extra krydda på besöket i Göteborg. Njut av ett tradiotionellt julbord med modern twist på vår restaurang Swea Wine.

Här erbjuds gratis Wi-Fi och smakfullt inredda rum med LCD-TV. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. PM Logistik har års erfarenhet inom branschen och har anställda varav är chaufförer.


Chaufförerna har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd samt bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd. Läs riktiga recensioner - boka nu! Vi förhandlar så att du slipper. Hotellet har 1rum varav är sviter.


Bolaget har anställda, snittlönen har minskat 0. Verksamhetsbeskrivningen för. Alltid prisgaranti med lägst pris på webben. Boka till bästa pris här.


Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder.

Hitta och få information om elite plaza hotel göteborg ssrs hotel ab göteborg i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Jämför omdömen och hitta erbjudanden för hotell i Göteborg , Sverige med Skyscanner Hotels. Detta hotell har stjärnor och ligger nära German Church och Rådhuset. Rum Känn dig som hemma i ett av de 1gästrummen med minibarer och LCD-tv.


Värderingen för sovkvalitet är dock lägre med ett medelvärde på 4. A five-minute walk from the central station, the Plaza is one of the smartest hotels in the city. Var ska man bo med husdjur i Göteborg ? Omge dig med stjärnglans högt ovanför takåsarna i Göteborg. Upper House är ett litet och modernt hotell i högsta internationella klass med bästa tänkbara läge, mitt i Göteborg och med fantastisk utsikt.


Här får du njuta av lättheten av att bara vara och berikas en stun att landa och andas i din egna oas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg