tisdag 25 december 2018

Urinflaska för män apoteket

Vi gör det enklare för dig som kun personlig rådgivning och brett sortiment. Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig!


Köp till bra priser Online! Förbrukningsartiklar till sjukvård.

Urinflaska för flergångsbruk med lock. Den är lätt att tömma och tål rengöring i upp till 120°C. Skickas från oss nästa arbetsdag. Flaskan har ett handtag och lock. Det gäller på alla apotek i Sverige.


Varför får jag inte se min tonårings recept? Anledningen till förändringen är att ge tonåringar ett viktigt ökat skydd för sin personliga integritet. Om du vill veta mer om beslutet, se information från eHälsomyndigheten.

Hur hämtar jag ut recept åt min tonåring? För en man är risken för läckage mycket mindre än för en kvinna. Det beror på att mannen har ett långt urinrör och en prostata som sluter till om urinröret. Inkontinens förekommer sällan hos män i yngre år, och vid års ålder har fem procent av männen besvär. Till kassan Mina sidor.


För att göra det extra bekvämt och hygieniskt för användaren följer en våtservett med varje förpackning. Förvara dina oanvända ladybags svalt och torrt så har det en mycket lång hållbarhet. Upptäck varumärken som Bulldog, L30 ACO, Zlatan Sport med fler. Handla hudvård för män från Bulldog, L30 Zlatan. Hållare för urinflaska.


Uribag urinflaska för kvinnor. JavaScript seems to be disabled in your browser. E-handla ur hela vårt sortiment bekvämt online på nätet – snabb och smidig. Graderad upp till liter.


Spillsäker urinflaska för män som är luktfri. Bärhandtaget är avtagbart. Den spillsäkra funktionen sitter i locket med vidhängande rör.

Här finns backventilen. Bekvämt skydd utvecklat för män att fästa i kalsongerna vid urinläckage. Passar i alla typer av kalsonger utom väldigt löst sittande kalsonger. Ultra absorberande kärna med unik Odout Control förhindrar oönskad lukt.


Produkten har en bekväm form utvecklat för att passa män och som effektivt kapslar in vätskan. Pipinette-pottan är framtagen speciellt för kvinnor och tanken är att man ska kunna stå och kissa på ett bekvämt sätt. Därför lämpar de sig också bra efter en operation, då man kan ha svårt att sitta ned. Orimligt höga, tycker vissa leverantörer!


Apotekets kvalitetskontroll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg