onsdag 5 december 2018

Makadam 48 pris

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Makadam 4-används till exempel som ytlager till trädgårdsgångar, gårdsplaner, trädgårdsgångar, halkbekämpning och i rabatter men även som dräneringsmaterial kring husgrunder. Eftersom detta är ett naturmaterial kan färgen variera från täkt till täkt i landet.


Beräkning Makadam 4-mm Ange mått i centimeter och beräkna önskad mängd Makadam i kubikmeter och i ton.

Krossad småsten som används till dränering, samt som halkbekämpning till lågtrafikerade vägar. Används även i asfalt. Ange postnummer för leverans platsen, för att se pris och urval. Makadam är en krossad stenprodukt som lämpar sig bäst till dränering runt husgrunder eller bakom stödmuren. Vi lagerför den vanligaste fraktionen på makadam , vilket innebär 8-mm stora stenar.


Här i vår webshop kan du köpa makadam i behändiga 8kg:s säckar vilket motsvarar kubikmeter. Ska du bygga hus, bo lusthus eller annan typ av byggnad så lönar det sig att beställa makadam hos Snabbgrus.

Genom att använda rätt storlek av sten under byggnaden kan grunden andas och du förhindrar därmed fukt och mögelbildning. Det går också bra att använda makadam på grusvägar. Grus, makadam , stenmjöl och bergkross - kärnan i vår verksamhet. Bergkrossprodukter går under många namn beroende på användningsområde. Det kan även vara så att bergkross blandas med andra produkter för att ge materialet rätt egenskaper.


Fraktkostnad tillkommer och beräknas i kassan. Boka senast en onsdag före kl 13. Lägg ut och packa tjockt lager bärlager eller makadam. Följ sedan anvisningarna från din leverantör av själva trädäcket.


Karakteristiskt för makadam är förutom sorteringen avsaknaden av noll-fraktionen, alltså de allra minsta partiklarna. Lagerstatus uppdateras varje vardag 06. Våxtorps Nya Grustag AB. Makadam 8-mm i säck passar perfekt som bakfyllnadsmaterial vid murbyggnation för bra dränering.


I vår butik i Vallentuna har du även möjlighet att köpa mindre kvantiteter. Makadam På många av våra anläggningar kan du få tvättade stenprodukter ( makadam ) i olika fraktioner. De tvättade produkterna är fria från de finaste materialen och har därför de bästa dränerande egenskaperna.

Makadam används ofta till dränering, garageplaner och gångar, men även till asfalts- och betongtillverkning. Vår affärsidé är att lösa våra kunders transportbehov – med minsta möjliga miljöpåverkan och på ett tryggt transportsätt. Kanske behöver du makadam till dränering, stenkistor, trädgårdsgångar, garageplaner, rabatter eller dekoration.


Storsäcken innehåller ca 7liter material. Jord Täckbark Hasselforsjord. Priserna är angivna inkl. Krossat Material: Stenmjöl 0-Bergkross 0-Bergkross 0-Makadam 2-Makadam 8-11. Till butiken kan du komma med din släpkärra och få den lastad.


Alla priser ser du i vår sortimentslista längre ner på sidan. Dekorsten säljes lastat i pallar med pallkragar eller i säckar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg