tisdag 4 december 2018

Tvillingsjäl som inte är redo

Om du mot förmodan, skulle träffa på din tvillingsjäl , är det en sådan omedelbar känsla av samstämmighet och en igenkänningsfaktor utan dess like. Om du då mot förmodan skulle fråga någon annan, ett medium eller tarottolkare om du träffat din tvillingsjäl , är svaret direkt, Nej det är absolut inte din tvillingsjäl. När läxan är avklarad förändras frekvensen och vi är redo att möta nya individer.


I vårt paradoxala Universum är det dessutom ofta så att de som känns svårast att möta är de vi har mest att lära av. Själsfränder kan bilda parrelationer, men blir sällan långvariga eller skänker någon djupare lyckokänsla över tid.

Det som kommer in och vägledning kring hur det kommer bli om ni gör er av med era hinder och gör er redo för varandra. Kom ihåg, känns det rätt är detta ditt budskap. Känner du inte igen dig i läggningen, då gäller den inte dig heller. Jag är den jagande ( ibland har rollerna byts) men det handlar inte om att han inte är närvarande när han flyr inte rent fysiskt utan mer i komunikationen) när jag reflektetar de problem som jag ansar att han behöver ta itu med.


När jagandet väl har börjat märker jag att det bara blir värre och värre, jag plågar mig själv med massa fantasier som inte är verkliga. Du förstår, haken är att vem som helst kan vara din själsfrände – din mamma, din bror, din bästis, men du kan bara ha en tvillingsjäl som tillhör din själ. Och vad du bör sträva efter i ditt liv, bland många andra saker, är att träffa din tvillingsjäl.

Ofta är tvillingsjälar långt ifrån varandra rent fysiskt. Som om ni känt varandra sedan långt tidigare. Det är så hett mellan oss att folk märker det. Så nu undrar jag, är det jag som har tappat det helt och blivit helt blind av kärleken och han verkligen bara har utnyttjat mig (han är INTE typen som ligger runt) eller är han precis lika rädd för att bli sårad som jag är ? Det som händer är att “den som flyr” flyr ännu mer därför att “den som jagar” försöker få dom att möta sig själva innan dom är redo för det!


Sen är “den som jagar” oxå uppfylld av rädsla, och rädsla är en tät energi som stöter bort “den som flyr” av den anledningen att en återförening inte är möjlig vid en sådan låg energivibration. Läs också denna artikeln. I dansen med din tvillingsjäl. Sex saker du kan göra i väntan på din tvillingsjäl ska komma tillbaka.


Var bara lugn, de springer, inte ifrån dig, de springer ifrån sig själva. Galen är du inte , och hitta på gör du inte heller, det kan kännas så vid starka själsliga kopplingar. Jag har inte känt in på energin mellan er så jag kan inte säga om det är en tvillingsjäl eller inte , men någonting liknande är det definitivt. Försök förstå att ni främst har en själslig koppling, med allt vad det innebär.


Ni är tvillingsjälar, inte själsfränder, för då hade ni inte haft sådana problem. Den närhet som ni två har haft, kommer du att få tillsammans med din själsfrände.

Fast större och utan de problem som du hade med din tvillingsjäl. För med din själsfrände är det menat. Senare i livet kommer din tvillingsjäl att dyka upp igen.


Rekommenderas därför varmt, men om du inte är redo för svaren eller om du får det svar du inte vill ha: vänd dig då till ett riktigt orakel för annars är risken stor att du drar kort på kort i hopp om att ditt svar ska komma upp. Jag kan inte svara på om alla har en tvilling själ i detta liv. Men en själsfrände har nog alla.


Det som är intressant att notera i det här det är att din tvillingsjäl nödvändigtvis inte behöver vara av motsatt kön, i passande ålder eller ens inkarnerad på jorden samtidigt som du. Det som dock kännetecknar alla tvillingsjälsmöten är den omedelbara igenkänningen och dragningskraften mellan de båda. Detta är baserat på tron att vi alla är delar av det gudomliga, Allt som Är , Urkällan.


Man behöver bli nästan hel innan två kan bli ett. Det sägs att vi inte får möta vår tvillingsjäl förrän vi lärt oss vad vi skulle lära oss om kärlek, förlust och förlåtelse genom nära relationer med själsfränder. Det var inte lätt för någon av dem. Trots detta så kan vi inte låta bli att närma oss vår tvillingsjäl och den enorma kärlek vi känner i dess närhet om vi väl upptäckte denna person i vårt liv eller omgivning.


Den person som du eller din tvilling är med är mest troligtvis en själsfrände och därför förhållandet är också viktigt och förtjänar att hedras som sådan. Oroa dig inte , när är dags för dig att förena, ingenting kommer att hålla dig från din Twinflame. Jag tänkte lika dant som dig väldigt länge, men har insett att det kanske är en upplevelse man har med någon endast gång i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg