måndag 17 december 2018

Persiska namn lista

Hur skulle det vara att döpa ett barn till ett namn som har ursprung i ett land man inte har någon som helst koppling till? Namnen kommer också från SCB. I listan nedan är pojknamnen sorterade i bokstavsordning för att du enkelt ska hitta eller jämföra namn.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Både persiska och kurdiska är förhållandevis rika språk, någonting som vi har en persisk författare vid namn Ferdosi och en kurdisk poet vid namn Hemin att tacka för. Persiska är kurdiskans systerspråk.


Våran dotter blir en månad gammal nu denna veckan o vi har ännu inte kommit på nåt namn till henne. Lista över regenter finns i artikeln Argeaddynastin. Väntar en liten tjej som är halviranie.


Seleukidiska dynastin härskade över området 3- 1f. Har ni något förslag på fina persiska flicknamn? Båda språken tillhör subkategorin de iranska språken (Iran betyder ariernas land) i den indoeuropeiska språkgrenen.


Svenska namn är Sveriges största namnsajt med den senaste statistiken från Statistiska centralbyrån. Hitta de mest populära namnen , ta del av topplistor och namnbetydelser – snabbt och enkelt. För att ett namn ska visas på Svenska namn måste det finnas minst två personer i Sverige med namnet.


Kroatiska är ett sydslaviskt språk. Det är mycket nära besläktat med serbiska, bosniska och montenegrinska. De som talar dessa språk kan lätt. Det persiska språket har påverkat många andra språk i regionen kring Iran i synnerhet det turkiska och arabiska språket men även andra språk i den sydasiatiska delen där bland annat Hindi har påverkats av dess influenser.


Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följaktligen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän.


Dom flesta av dom här orden behöver nog inte en egen sida. Vi gillar även listor ! Vad sägs som Världens dyraste grundämnen eller Svenska upptäckare? Oganesson ersätter Ununoktium, Nihonium ersätter Ununtrium, Moskovium ersätter Ununpentium samt Tenness ersätter Ununseptium.


Vi kunde inte komma överens och jag ville inte ha ett namn som låg på topp-tio- listan. Att hitta ett ovanligt namn är inte lätt! När man väl hittar ovanliga flicknamn så är det sällan de tilltalar en. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. För att ta bort eller välja antal sidfots widgets, gå till Utseende.


Persiska namn lista

Har ni själva korta namn kanske korta flicknamn lockar och det finns ju fler fördelar med korta namn. Lätt att stava, inte så många bokstäver att måla, sy, bygga … jo, listan kan bli lång om man tänker på det praktiska. Listan över nordiska namn ger vi dig för att du ska kunna hitta namn i vår egen mylla, namn som är både traditionsrika, meningsfulla och vackra. De passar vårt språk och de bör få chansen att leva vidare i en nordisk och svensk framtid.


Här kan du söka på namn och få reda på hur många folkbokförda i Sverige som har ett visst förnamn eller efternamn. Du hittar även listor på de vanligaste namnen bland nyfödda, män och kvinnor samt efternamn. Följande lista över arabiska lånord i svenskan bygger till stor del på Nationalencyklopedins ordbok.


Persiska namn lista

En del av orden kan ha förmedlats på ett långt mer komplicerat sätt än vad här kan visas. I vissa fall kan orden ha inlånats tidigare än vad som här angivits.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg