torsdag 6 december 2018

Psykolog umeå privat

Psykolog umeå privat

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Spara upp till i Umeå.


Läs omdömen och boka nu! Att få hjälp av psykolog ska inte behöva dröja. Jag försöker att erbjuda snabb kontakt i möjligaste mån, ibland även efter kontorsti och kan skräddarsy ett upplägg som passar kundens behov och önskemål. Jag har mottagningslokal i centrala Umeå.


Samtal kan vid behov genomföras på distans via telefon eller online. KBT i Umeå , psykolog , psykoterapi. Välkommen till Psykolog LPIT Inger Tideman HB! I min praktik tar jag emot människor som behöver hjälp med att återfinna balansen i livet.


Psykolog umeå privat

Jag erbjuder professionell hjälp genom ett anpassat upplägg utifrån dig och dina önskemål samt behov. Samtalsmottagningen är en privat psykoterapimottagning i centrala Umeå som bland annat arbetar med stress, utmattning, ångest och oro, depression, fobier och relationsproblem. Mottagningen erbjuder individuell psykoterapi och parsamtal samt handledning.


Behandlingen sker med kognitiv beteende terapi (KBT). Privata psykologer och terapeuter Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Som psykolog har jag möjlighet att bidra med fördjupade bedömningar genom intervjuer och testinstrument.


Jag utför även dyslexiutredningar - se flik till vänster. Verksamhet: Psykoterapi (KBT), psykologisk behandling, handledning och undervisning. Kunskapsbas: Specialist i klinisk psykologi med års klinisk erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri.


Allt fler psykologer driver privat verksamhet och ofta arbetar man då som konsult inom andra företag. Efter ett års praktisk tjänstgöring (PTP-tjänst – praktisk tjänstgöring efter psykologexamen) har du möjlighet att ansöka om legitimation som psykolog hos Socialstyrelsen. Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Upp till rabatt i Umeå.


Missa inte chansen, boka nu! Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Umeå. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som. Neuropsykologi och beteendeförändring tjänster i Umeå. Utredning, behandling, anhörigstö handledning, fortbildning och.


På Psykologmottagningen har studenterna från psykologprogrammen terapeutiska samtal med klienter som en del i sin yrkesutbildning. Vi arbetar i första hand med patienter som har privat sjukvårdsförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag och meddela att du vill komma till Norrlandskliniken. Se flikarna till vänster för mer information om våra olika verksamheter.


Psykolog umeå privat

Inom gynekologi och fosterdiagnostik kan du som privatperson boka tid själv direkt via hemsidan. Du som har privat sjukvårdsförsäkring kontaktar ditt försäkringsbolag och anger att du önskar komma till Aleris Specialistvård Renmarkstorget i Umeå. Du som privatbetalande är välkommen att ringa oss för att boka tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg