fredag 9 september 2016

Citat ängel

Detta citat är hämtat från en chatt med Benny Rosenqvist som du hittar här. Terri Guillemets ”Varför försöka öppna en dörr mellan oss när hela väggen är en illusion? Rumi ”Inget i världen är fullständigt fel.


Jag gillar att markera citat i böcker och tänkte därför lägga in några citat som jag verkligen tycker om här. Citat om att leva i nuet. Med betoning på några kan vi väl verkligen säga eftersom det bara är fyra stycken och långt ifrån alla jag tycker om.


Om änglar står det mycket i Bibeln. En ängel kan sändas ut som svar på bön för att befria eller beskydda. Har tankte jag att vi kunde skriva fina citat.


Dessa citat om livet handlar om livets goda och ibland orättvisa sidor med fokus på livet i sig och vad vi vill uppnå. Alla citat om livet uttrycks av välkända och framstående personligheter och bakom dem finns både tanke och handling. Det är dock tänkt att avgränsa dessa återgivna formuleringar till att de ska vara uttalade av filosofer och därför saknas talesätt, ordstäv och dylikt. Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Ordspråk om Kaffe och citat om Kaffe. Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Gud svarade: ”Bland många änglar väljer jag en speciell till dig.


Citat ängel

Din ängel kommer vänta på dig och ta god hand om dig. Guardian Angel My Favorite Friend! I look to you from morning until daylight end! From the heavens I call on you To Watch over me and a the little.


Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv! Tavlor med text, citat , budskap och ordspråkstavlor. Inred med en stilren texttavla, vi erbjuder chica textposters med bokstäver, härliga citat med grafiska mönster och fina budskap. Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.


Citat ängel

Innan monoteismen fick fäste i Israel fanns tanken om en ängel som kallades Malakh Yahweh (Herrens ängel ) eller Malakh Elohim (Guds ängel ). Denna ängel sågs som att Gud hade manifesterat sig som en människa och ordet Malakh Yahweh kunde användas på samma sätt som Yahweh (Gud). Det klassiska grattis på födelsedagen texten kändes lite väl tråkigt och vi letade runt lite på nätet. Vi insåg då att det inte fanns någon riktigt samlingsplats för grattishälsningar så vi tänkte, varför inte sätta ihop en liten lista. Vi kommer fylla på med citat och texter allt eftersom så håll utkik!


Dalai Lama citat handlar om livet och de saker som finns i samma genre. Saker som kärlek, sorg, tvivel, behärskning m. Dessa citat kommer från en man som har kämpat för mänskliga rättigheter och var tvungen att ge upp sin egen frihet i processen. Lyssna på hans ord och ta dem till dig.


I dag kommer dagens citat från en inhyrd personal på mitt jobb. Du ser ut som en ängel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg