onsdag 14 september 2016

Linne merinoull dam

Senaste modet till bra priser. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Hos Ellos hittar du allt inom dammode. Möbler, belysning och gardiner. Mängder av snygga plagg!


Från jackor, byxor till toppar.

Stilrena eller fräcka toppar? Vi har något för alla! Hitta din nya favorit idag! Merinoull ger ditt garnprojekt värme, andningsförmåga och flexibilitet.


Välkommen till FRAYAs garnuniversum. Platsen där alla våra garnprojekt blir genialiska. Linne från kända varumärken! Dekorativ spetskant upptill. Mjuka och snygga ullkläder i 1 merinoull.

Här hittar du bland annat underställ, t-shirts och strumpor i både Merinoull och vanlig ull. Vi på Addnature älskar merinoull , det märks rätt snabbt i den här avdelningen och vi har tagit in tröjor, byxor, underkläder och underställ i mängder, just för att det är en så bra produkt! När du väl börjat använda den här typen av underställ eller t-shirts så är det svårt att ta på sig sin bomull eller syntet igen. Grotli linne i ull är ett varmt och mjukt linne i ren merinoull.


Eftersom detta är ett plagg i 1 merinoull så får man en extra hög isolationseffekt. Ultralätt skönt linne från Devold. Passar utmärkt som underställ eller som vanligt linne. Vår bästsäljare Wool Camisole är ett linne i ull som är det perfekta innersta lagret året om.


Kan både användas som underlinne under t. Ett måste i basgarderoben. LINNE TREK5MERINO Dam SVART FORCLAZ - Långfärdssporter Populärt - Vårt team av hängivna bergsvandrare har tagit fram detta linne i merinoull för att du ska. Skönt och varmt, i färgerna naturvit, röd och blå. Merinoull kombinerar de viktigaste fördelarna med syntetiska material (lätta att rengöra och snabbtorkande) med de naturliga fördelar av ull (värme, andas, lukt-resistenta, biologiskt nedbrytbara). Du hittar merinoull hos Widforss.


Modellen är ganska lång nertill, för att du ska kunna stoppa in det som det passar dig, och därmed undgå glipor i midjan. Stormberg tillåter inte ull från djur som blivit utsatt för mulesing och vi kräver certifikat för att kunna garantera god djuromsorg. Spagetti linne i ekologisk ull och siden 2kr.


Väldigt skönt och användbart sidenlinne. Ull och silke underställ för dam och herr online.

Dam T-shirts Herr T-shirts. Nya vävtekniker, med tunna, svala ylletyger av merino, gör att vi numera kan dra nytta av detta naturliga funktionsmaterial året runt. Pröva en tunn T-shirt av merinoull på nästa resa till varmare lan och du kommer aldrig att vilja ta på dig en bomulls T-shirt igen.


Underställ i merinoull - nyckel till trivsel och smidighet. Icebreaker gör fina T-shirts för resan. Att bära ett underställ av god kvalitet är ett strålande sätt att höja effekten av hela ens klädsel när man vistas i kalla utomhusmiljöer eller tävlar i vintersporter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg