torsdag 8 september 2016

Fenix åskfågeln

Välkommen till Maiden Rock, en stad som sjuder av aktivitet inför det stundande borgmästarvalet. Då beställer du som vanligt i butiken och anger namn och adressuppgifter på dig som betalar. Fantasy i skolan - Högskolan i Skövde använder fantasy och datorspel för att öka skrivlust.


Jugger - En blandning mellan rugby och lajv. Intryck av Hearts of Iron IV - Rapport från ett alfatest.

Strax över 8röstade denna gång. Digital lansering av stor produktkatalog och kreativa fyrverkerier. Sweden rolls once again - Den svenska actual play poddbuffén utökas ytterligare.


Fenix , the wild west. Eloso förlag - Spel för barn och ren skräck utlovas. Vinterspelen - Rapport från Malmös.


Här finns äventyr och bakgrundsartiklar, och minst ett fristående spel ingår i varje volym.

I spelsammanhang kan ARKEOLOGI erbjuda en mer äventyrlig variant på detta, så det är numrets tema. Här blir det massor av praktiska tips för historiska undersökningar, följt av äventyr i stora mängder. Helmgast - Det händer saker, till exempel hittar du det senaste om Neotech i detta nummers nyhetssvep. Swedish gaming company behind Western, Freeway Warrior, DICE, Ensamma Vargen and the gaming magazine. De passade dessutom på att bjuda in både Rollspel.


På med festblåsan så kör vi! GothCon till prisutdelningen. Företaget Åskfågeln inkluderar fler medarbetare, bland annat illustratören Lukas. An ennorlunda spelvärld där människor tidigt tog.


Bilagan på sidor består av kort och spelplaner till detta spel. Bernard the Barbarian en tecknad serie av Åke Rosenius. Det är en fysisk produkt, en tidning som går att köpa.


För att kunna skriva inlägg och kommentarer måste du registrera dig. Användarkonton från det gamla forumssystemet har inte flyttats över hit. Boktips - I sagans land är klassiska folksagor i ny skru medan Rymdkalaset är en sprillans ny och rolig satsning!

Fartfyllt spel - Skylanders Superchargers – figurspel som bara kan spelas på datorn. Graeme Davis hjälper dig skapa fantasyreligioner (med detaljer och inbyggda konflikter), Syriens och Mesopotamiens gudasagor står i fokus för Kenneth Hite (som slänger in en dos Cthulhu) och äventyret till Leviathan. Mycket nytt väntas till sommaren. Tärningen Goes West - Den uppskattade podden drar igång en Westernkampanj som verkar bli hur skoj som helst.


Reformator: Intervju om ett nytt svenskt rollspel - När Svenska Kyrkans Unga ger ut sitt första rollspel följer de en stolt tradition. Visa endast spel med svenska regler Dölj expansioner Sortera på: Namn. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).


Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Home Askfageln : New Account (or ) Hide my password. Subscribe to get the free product of the week!


Utöver det har han fått en förfrågan från Åskfågeln Förlag, som ger ut svenska rollspel, om att jobba med deras stora projekt Ensamma vargen. Det blir en illustration till deras nästa nummer också. Då ska det handla om vikingar, berättar Nils.


Ensamma Vargens soloäventyr är en unik och interaktiv serie äventyr där du som läsare är hjälten. Dessa äventyrsböcker har älskats av en hel värld och sålt i drygt tolv miljoner exemplar sammanlagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg