fredag 30 september 2016

Firar 4 juli

Besök inte bara ditt resmål — upplev det! Boka dina aktiviteter med oss. Skapa oförglömliga minnen världen runt. Få ut det mesta av din sightseeing! Dagens namnsdag - juli.

Här ser du alla officiella namnsdagar i Sverige. Vi på Svenska namn tycker att alla ska ha en namnsdag att fira. USA:s kongress att göra nationaldagen till en allmän helgdag. Till mångas glädje får förmodas och ytterligare ett skäl till att fira. Fira Independence day som en local.


Sällskapet Nationaldagen är en dag där man samlas och träffar nära och kära. Det betyder att juli är en stor reshelg, vilket kan vara bra att känna till om man själv planerar att ta sig till en speciell plats i USA.

Därför firar amerikanerna juli. För alla amerikaner är den fjärde juli helgdagen framför andra. Men Varför firar USA 4e Juli ? Här får du alla svar på en bild! När svenskarna väljer att lämna Europa under semestern är USA ett populärt resemål, inte minst tiden runt juli , då man firar landets nationaldag.


Svensk-amerikaner firar juli försiktigt I USA firas nationaldagen 4th of July stort över hela landet. Det är fyrverkerier, kläder med flaggans färger och grillmat i mängder. Många av dem fortsätter att fira den amerikanska högtiden, men i år med större försiktighet.


Amerikaner i Stockholm firar juli – redan idag är det full fest. Detta är en lista över Sveriges namnsdagar sorterad efter datum. Egypten firar nationaldag den juli. Gothia Cup brukar äga rum.


USA, Washington DC, den 4e Juli och undrar nu hur ni rekommenderar att man firar ;th of July. Kom med era erfarenheter och idéer. President Donald Trump tillbringar en del av självständighetsdagen den juli på sin egen golfklubb i New Jersey.


Men han hinner också fira med en picknick tillsammans med försvarsanställda och deras familjer på Vita huset gräsmatta – samt titta på ett jättefyrverkeri med Vita husets anställda och deras familjer senare på kvällen.

Hur man firar juli i Erie, PA Den juli kommer människor från hela USA samlas för att fira självständighetsdagen. Erie, PA erbjuder många ställen att fira juli samt många olika aktiviteter för hela familjen. Lyssna på Östnyland på minuter - 4. Vi firar den juli med jazz och sommarhönor i Yle Arenan. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio.


Jordana Surell: För första gången på år ska jag inte fira 4th of July, för det är. Första gången vi är i den delen av USA så jag har några frågor som jag hoppas på tips och råd från er som har varit där förut: - Hur firar man bäst Juli i New York, eller borde vi lägga om rutten så att vi snarare är ute vid kusten :e Juli ? Nej, där passar man på att fira ordentligt i en hel vecka. Självständighetsdagen juli firas traditionellt med parader och festtåg, patriotiska tal, organiserad beskjutning med kanon och gevär samt fyrverkerier. Ett av de allra vanligaste sätten att fira dagen är att göra familjeutflykter.


I vår kalender med temadagar har vi samlat samtliga, för oss kända, datum för de temadagar som uppmärksammas eller firas runt om i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg