onsdag 7 september 2016

Fog utomhus övermålningsbar

Används både inomhus och utomhus för t. Kan användas för fogbredd upp till mm. Fäster utmärkt mot trä, metall, gips, puts, tegel och betong utan primer. VVS- och avlopps-tätningar.


Våra silikonprodukter och fogmassor kan du använda för att skydda och täta skarvar, glipor och hörn. Välj produkt beroende på omgivande material och miljö – våtrumssilikon till badrum, byggfog till snickerier, glasfiberspackel till plast och plåt osv.

En fog är detsamma som skarven mellan två ytor. De flesta fogar både inom och utomhus ska eller bör tätas för att förhindra fuktvandring och drag. Universalfogmassa som används inom- och utomhus.


Sikaflex AT-Connection är en 1-komponents fukthärdande elastisk fogmassa. Vattenlöslig och övermålningsbar med de flesta färger. Silikonfri fog för våtutrymmen. Sikacryl-HM missfärgar inte omgivande material och är övermålningsbar med de flesta färger. Enkomponents elastisk plastfogmassa för fogning mellan ytor av trä, metall, betong och tegel.


För tätning av täckta fogar utomhus.

Luktsvag enkomponents elastisk plastfogmassa för fogning mellan ytor av trä, metall, betong och tegel. Fogen är övermålningsbar och kan användas såväl inom- som utomhus. Rekommenderas inte för ytor av PE, PP och teflon eller för kontinuerlig nedsänkning i vatten.


Foga utomhus För att din konstruktion ska tåla väder och vind är det viktigt med rätt prylar. Utefog är avsedd för tätning utomhus mellan byggmaterial som trä, tegel, betong, metall etc. Tidigare kallades nästan allt sådant fogmaterial för kitt – oavsett om det rörde sig om fönsterkitt, lim, cement eller andra tätningsmassor. Särskilt till dörrar och fönster och som alternativ till byggfogmassa vid tätning utomhus. GLASSILIKON Fogmassa till limning och tätning av akvarier, glasblock, silikontätningslister, drivhus och till toppförslutning av termorutor.


Målarfog används inom- och utomhus för tätningar av fogar och springor. Tätningsmassa för utomhusbruk som används mellan trä, betong, tegel och metall. Elastisk fogmassa för tätning och utjämning av fogar och springor inom- och utomhus. Byggmax latexfog är en fogmassa för inomhusbruk. Fogning runt fönster och dörrar, gipsskarvar, trädetaljer mm.


Bildar ett ytskinn som skyddar fogmassan mot uttorkning. Turbobond klar är ett enkomponents hybrid allbygglim med snabbt fäste som även går att foga med. Sikas kompletta sortiment av fäst, fog och fogskum.


Massan bildar en mycket stark fog som fäster väl på de flesta material och har hög UV-resistens samt väder- och kemikaliebeständighet. Bildar en hård yta efter härdning vilken är övermålningsbar med de flesta färger efter härdning.

Enkomponent fukthärdande elastisk fogmassa baserad på en silanterminerad polymer. Utmärkt till anslutnings- och rörelsefogar mellan porösa och fast material. Luktsvag och lösningsmedelsfri vilket gör den lämplig till användning både inom- och utomhus. Rörelseförmåga , silikonfri och övermålningsbar.


Den tätar fogar upp till mm breda. Om du ska foga i våtrum eller utomhus rekommenderar vi Beckers Målarfog. Tack vare att denna grundfärg är vattenburen innehåller den inga starka lösningsmedel och är därför skonsammare mot både dig och miljön.


Färgen är dammtorr 4-timmar efter målning och övermålningsbar timmar efter målning (beroende på temperatur och underlag).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg