tisdag 27 september 2016

Perilex sladdställ

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Färdigkopplad med Vinklad perilex kontakt.


Gummikabel H05VV-F 5G5. You have a quote in your cart, so if you add this to your cart it will remove all products from your cart.

Please order your quote and then add this to the cart later. Vi erbjuder snabb leverans och personlig service. Går att använda till 1-fas, 2-fas, 3-fas.


Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. De flesta elarbeten måste utföras av en behörig. SLADDSTÄLL PERILEX 4M. Nu finns produkten i kundvagnen. Anslutningskabel, perilex med gjuten neoprenkabel 5x1.


Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Eluttaget är förkopplade med FK-ledare från uttagets sockel. Perilexkontakt gjuten på 4m kabel. Det går att koppla 1-fas. SOCKELDOSA M PERILEXUTTAG Selg. Sladdställ för ugnar, spisar, hällar mm med 1-fas anslutning, Stickpropp vit,meter kabel vit H05VV-F 3G4mmmed en öppen ände, ändhylsor.


Spisen matas med ett perilex uttag som är fullkopplat, dvs tre faser, nolla och jor så allt är framdraget. Nu skall detta alltså delas upp på ett vanligt shuko för ugnen och ett perilex för hällen (åsikterna verkar gå isär om det där, men jag tycker att det verkar smidigast att kunna ta bort hällen ifall man vill). Spisar ska ha 16A PERILEX -stickpropp eller också bör de vara utformade för fast installation. Kontakter 1kr Exkl. Såna sätter jag alltid på hällar, ofta på IKEA-hällar.


Jag förespråkar perilexkontakt för då kan man lätt ta i och ur hällen plus att man slipper böja sig in i ett köksskåp för att koppla. Men inget av sätten är felaktiga. Sveriges bästa sökmotor för shopping. Shoppingsöket för dig som ska. Nu kommer det fina i kråksången: ett 400V-uttag med nolla är samma sak som ett 230V-uttag i dessa sammanhang.


Hejsan, jo jag har 1fas 230v avsäkrat till ampär framfraget med 4mm kabel. Min spishäll är ansluten med gummikabel mvh Peo. Mycket enkel och snabb installation och fungerar på alla typer av el-spishällar.

För att söka på produkters E-nummer använd följande format.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg