torsdag 29 september 2016

Sluta snusa positiva effekter

Sluta snusa snabbt med ljudbok. Fri frakt, bra priser och stort produktutbud på Kronans apotek. Jag vill sluta snusa – hur gör jag? Om du har bestämt dig för att sluta snusa , grattis! Det är bra för såväl din hälsa som din ekonomi, för låt oss vara ärliga, snus är inte gratis.


Det kan vara bra att inledningsvis ha en plan men också ställa sig frågan, varför snusar du och varför vill du sluta att snusa. Hjälp att sluta snusa. Det finns många fördelar med att sluta snusa. Du förbättrar din hälsa och din ekonomi och dessutom gör du dig fri från ett beroende. Det viktigaste för dig som planerar att sluta snusa är att du själv verkligen vill.


Varför vill jag sluta. Förutom att spara en hel del pengar när du slutar snusa , vilket du verkligen kommer göra med tanke på vad varje snusdosa kostar. Kommer det dessutom ha stora positiva effekter på din hälsa. Yrsel: Eftersom nikotin har en blodtryckshöjande effekt kan du uppleva yrsel när du slutar snusa om du får lågt blodtryck.


Förstoppning: Hela kroppen påverkas av nikotin och snus därför är det inte ovanligt att du har tarmsvårigheter. Det kan hjälpa att dricka mer vatten och det är även bra om du känner yrsel. Det mesta lutar dock åt att dessa positiva effekter , som vi konstaterade i början av artikeln, uppstår ännu tidigare än efter ett år. Glöm heller inte bort att kosten är viktig för hälsan. Samma undersökning från universitetet i Liverpool visade för övrigt att förändringar i dieten uppvisade positiva effekter efter ett till tre år.


Den som snusar en dosa snus om dagen eller mer ökar riskan att drabbas av typ 2-diabetes med det dubbla eller mer. Snus under graviditet Enligt svenska studier är snusning hos gravida särskilt problematisk med bland annat risk för missfall, havandeskapsförgiftning, låg födelsevikt, missbildningar och andningsstörningar. Negativa fysiska effekter av att sluta röka.


Sluta snusa positiva effekter

Vissa kan sluta röka eller snusa utan några abstinensbesvär och börjar känna av de positiva effekterna med en gång. Andra kan känna besvär i flera månader eller år. Om jag skulle få gissa så skulle jag säga att om där finns negativa effekter från snus när det gäller skaderisk och förlängd rehabilitering, vilket är fullt möjligt, så är den nog inte lika stor som de negativa effekterna från rökning.


En del av de lokala skador som snuset kan ge i munnen i form av fördjupningar i tandköttet och frilagda tandhalsar kan repareras, medan andra blir bestående också om en person slutar snusa. Det största hindret sitter mentalt, och med rätt hjälpmedel kommer du snart att bli av med beroendet. Här har vi samlat alla tips du behöver för att övervinna abstinensen, nikotinberoendet och vanan. Det går att sluta snusa , och det finns många knep för att göra det lättare.


Sug efter snus kan vara jobbigt, men det håller bara i sig ett par minuter varje gång. Här är några av de mest prominenta. Snus och rökning ökar risken för flera farliga sjukdomar. Att röka ett paket cigaretter om dagen ökar risken för lungcancer gånger.


Att snusa har negativa effekter på din hälsa och även på din ekonomi, med andra ord så finns det bara fördelar med att bli nikotinfri. Vi tänkte prata lite om vad du själv kan göra för att sluta , även hur du kan förbereda dig. Den främsta nyckeln till att bli nikotinfri är att man faktiskt vill sluta av egen vilja.


Sluta snusa positiva effekter

Funderat på att sluta snusa ? Ibland har upp till en fjärdedel av alla som sökt hjälp hos sluta -Röka-linjen varit snusare. Vår uppgift är även att hjälpa dig som snusar och inte själv klarar av att sluta. När du väl bestämt dig för att sluta röka och du har tagit din sista cigarrett börjar det hända positiva saker i din kropp.


Vill du dra ned på nikotinet och sluta snusa ? Att sluta – detta händer med kroppen. Behöver du ett hjälpmedel som fungerar och som mildrar abstinensen? Men som de gotlänningar vi är har vi hittat en lösning.


Ett nikotinfritt alternativ. Måste säga att det jobbigaste var tanken på att sluta snusa. Vart lite yr och hallucinerat två- tre nätter men det är borta nu.


Snussuget har varit starkt vissa gånger men det går över på 2-minuter sedan är det lugnt. Var inte rädd för att försöka sluta snusa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg