fredag 16 september 2016

Psykolog malmö region skåne

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Välj mottagning för psykoterapi i Skåne Innehållet gäller Skåne.


Du som bor i Skåne kan själv välja vilken mottagning du vill gå till för kognitiv beteendeterapi (KBT), interpersonell psykoterapi (IPT) eller psykodynamisk terapi.

Du kan vända dig till patientnämnden i Skåne om du vill ha stöd i kontakten med vården. Patientnämnden kan bland annat hjälpa dig att lämna din synpunkt eller klagomål. Så här kan du få hjälp av patientnämnden ( skane.se) Du kan också vända dig till ansvarig chef för att lämna din synpunkt eller klagomål. Psykoterapi för vuxna, tonåringar och barn. På min centralt belägna mottagning.


Mottagning i centrala Malmö på Susanne Brefelt Lövdén, Psykodynamiskt Centrum, Lilla Nygatan plan 2. Du är välkommen att höra av dig! Utifrån politiska direktiv och prioriteringar från formulera regionens kvalitetsinriktning av barnhälsovården. Ha en övergripande funktion för kvalitetsinriktning i regionen och ha en rådgivande funktion. Vårdguidens e-tjänster. Det garanterar att du får vård av hög kvalitet oavsett vad du väljer.


Region Skåne granskar och godkänner. Deviis är till för dig som söker en behandlingsform inom KBT, där vi tillsammans arbetar för att uppnå en förändringsprocess där du hittar dina inre styrkor. Mottagningen är öppen för alla som bor eller vistas i Skåne län.


Psykolog till geriatrisk enhet i Malmö Gör skillnad.

Terapeuterna du möter på mottagningen är välutbildade i sexologi och sexologisk behandling, samt har lång erfarenhet av alla sexologiska delområden och problem. Legitimerade psykoterapeuter i Skåne län. Specialitet gruppterapi, korttidsterapi och psykosproblematik. Handledning i psykoterapi, psykosocialt arbete, familjehem.


Utbildning i psykoterapi och inom socialt arbete. Vi har ett komplett utbud med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, fysioterapeut, psykolog , kurator, arbetsterapeut samt barnhälsovård. Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Att möta och leda människor i det dagliga arbetet är spännande men kan också vara en utmaning.


Vi erbjuder handledning i Skåne och anknytande län. Det är vanligt att redan efter 5-samtal uppleva förbättrat mående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg