tisdag 27 september 2016

Farang rollista

Created by Malin Lagerlöf, Stefan Thunberg. With Ola Rapace, Louise Nyvall, Sahajak Boonthanakit, Gerhard Hoberstorfer. Former criminal Rickard has vanished. Farang ” är även en benämning på västerlänningar i Thailand.


Se Farang Säsong Avsnitt 1. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Farang är en bitvis spännande och välgjord thrillerserie i åtta delar. Serien är dessutom riktigt snyggt filmad och bjuder på en massa stämningsfulla scener och miljöer. Tyvärr blir den mellan varven lite väl styltig och krysta i det stora hela tycker jag dock att den fungerar.


I filmteamet ingick både svenskar och thailändare. Också i rollistan syns flera kända thailändska skådespelare i bärande roller, bland mer välbekanta svenska ansikten som Ola Rapace i huvudrollen. Fakta: Farang Farang betyder ungefär vit utlänning på thailändska. Merparten av serien är inspelad på plats i Phuket. Serien har premiär på C More den mars och visas i åtta avsnitt.


Farang rollista

I rollistan : Ola Rapace, Louise Nyvall, Yayaying Rhatha Phongam, Anna Bjelkeru Gerhard Hoberstorfer, Lo Kauppi, Jacques Karlberg med flera. Julius Fleischanderl, Astrid Morberg, Maja Johanna Englander gör huvudrollerna, medan artisten Oscar Zia gör skådespelardebut i en biroll. På rollistan finns också Amanda Lindh, Jacques Karlberg, Deniece Ignacio Nyman, Beata Borelius Larsson, Johan Hedenberg. Streama populära svenska och utländska tv-serier.


Här hittar du roliga komediserier, spännande thrillers och romantiska kostymdraman. Vi samlar alla familjeannonser från många av Sveriges största tidningar och webbplatser. Omskrivna och hyllade Syrror är tillbaka med en andra säsong.


Farang rollista

Den nya säsongen bjuder på kärlek, svek och överraskningar för gänget på sjukhusets akutmottagning. Eller ”alla mammors mamma” … eller vad man nu ska kalla den där apliknande kvinnan (dejta utländska män rollista ) som sitter hukande i en monter. Och så alla dessa fåglar, skelett, uppstoppade djur, stenar och figurer föreställande allt möjligt från både nu och då. Här spelar Rapace en gangster som gömmer sig i Bangkok men letas upp av sin tonåriga dotter. Njut av populära svenska serier, miniserier och brittiskt kriminaldrama i tv-soffan.


Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Nytt för den här säsongen är att Jonathan Rhys Meyers gör en bärande roll som krigarbiskopen Heahmun och att vi får en till svensk på rollistan i Alicia Agneson. Den femte säsongen av ”Vikings” har premiär på HBO Nordic den november. Ibland är den bästa terapin att STÄDA.


Definitivt ingenting jag brukar göra med glädje, men det finns faktiskt forskning som visar att städa kan vara lugnande. Twin Peaks-fansen har väntat i över år men i april. Parallellt med ”Hassel” på Viaplay, rullar ” Farang ”, tidigare visad på C More, nu i TV 4. Där spelar Ola Rapace den småkriminelle Richard som lever under skyddad identitet i Thailand. Så småningom hinner hans förflutna ikapp honom och tonårsdottern (Louise Nyvall).


Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! Nyfiken på när din favoritserie är tillbaka i rutan? På denna sida listas de svenska premiärdatumen för en rad utländska och svenska tv-serier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg