måndag 12 september 2016

Hundförsäkring moderna

Rabatt för bonuskun upp till. Samla försäkringarna hos oss idag! Prisvärd försäkring för din hund som är enkel att förstå. Försäkra din bästa vän hos oss!


Sveriges nya hundförsäkring utmanar med kvalitét och pris.

Välj bland två olika nivåer av skydd. Beräkna och teckna gravidförsäkring idag. En kostnadsfri grundförsäkring för den gravida, barn och partner. Få prisförslag direkt på vår hemsida - vår topprankade hundförsäkring tål att jämföras. Moderna hundförsäkring sänker inte heller försäkringsbeloppet när hunden blir äldre vilket är väldigt bra då många försäkringsförmedlare brukar ha villkor där försäkringsbeloppet sänks procentuellt varje år efter att hunden uppnått en viss ålder.


Moderna Djurförsäkringar erbjuder topprankad djurförsäkring för hund och katt. Moderna veterinärvårdsförsäkring går att teckna upp till års ålder.

Detta eftersom att Moderna har försökt att slå sig in på djurförsäkringsmarknaden genom låga priser samt heltäckande försäkringar. Räkna fram hur mycket en hundförsäkring skulle kosta på din hund. Här hittar du förköpsinformation och villkor för våra djurförsäkringar. Låt oss underlätta valet av katt-eller hundförsäkring för dig. Ett av Nordens största försäkringsbolag med topprankade försäkringar.


Undvik fattighuset – Att jämföra hundförsäkring hos oss är enkelt, smart och sparar pengar. Att besöka en Veterinär utan hundförsäkring kan bli riktigt dyrt. Samtidigt går det inte att inte betala när din hund blivit sjuk och litar på ditt stöd och omvårdnad. ICAs hundförsäkring ger dig den trygghet din hund förtjänar.


Köp din försäkring här idag. Vi har schyssta försäkringar till bra villkor. Det ska kännas bra i magen helt enkelt. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.


Vår försäkring kan tecknas för hund som uppnått sex veckors ålder och fram till dess att den blir åtta år och vi sänker inte ersättningsbeloppen när hunden blir äldre.

En punkt som särskiljer Moderna mot dess konkurrenter är självriskperioden. Moderna erbjuder dig tre olika nivåer på din hundförsäkring. Denna tjänst har utarbetats tillsammans med FirstVet som Moderna har ett samarbete med. Med andra ord är hunden försäkrad från dag ett efter att du har tecknat hundförsäkringen.


En vanlig karenstid bland bolagen vi har jämfört är dagar. Hos oss får du hjälp att välja. Vi jämför hundförsäkringar och tjänar inget på ditt val.


Konsumentverket, Finansinspektionen och branschen står bakom oss. Vanliga frågor om hundförsäkringar Hur hittar man den billigaste hundförsäkringen ? Därutöver prova vad premien blir med låg ersättningsnivåer, hög självrisk och eventuella rabatter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg