måndag 3 oktober 2016

Temperatur sopot maj

Lågpriser på hotell i Sopot. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Väderstatistik månad för månad.


Hur blir vädret under året?

Klimatet är varmt och tempererat i Sopot. Nederbörden i Sopot är betydande, med nederbörd även under den torraste månaden. Enligt Köppen och Geiger, är detta klimat klassificeras som Cfa Den genomsnittliga årliga temperaturen i Sopot är 11.


Under ett år, är den genomsnittliga nederbörden 5mm. I Sopot varierar gradtalet under dygnets mörka timmar mellan 6-7° i början till 2-3º i slutet. De mest bokade hotellen i Sopot. Billiga flyg till Sopot.


Bästa strandsemestern i maj : Sharm el-Sheikh Egypten.

Puerto Vallarta Mexiko. Graferna visar de genomsnittligt högsta temperaturerna i Gdansk och Stockholm (typiskt när solen står högst på himlen på eftermiddagen) och de genomsnittligt lägsta temperaturerna (vanligen den lägsta uppmätta temperaturer på natten). Grafen visar de genomsnittligt högsta temperaturerna (vanligtvis det värde som uppmätts mitt på dagen) och de genomsnittligt lägsta temperaturer (vanligtvis tidpunkten just innan soluppgång). Normalt ligger temperaturen i Polen (Warszawa) därför i en viss månad i intervallet mellan den genomsnittligt högsta och lägsta temperatur.


Efter ostadigt maj kommer Polen att uppleva en värmebölja i början på juni. Juni månad blir solig och het med temperaturer mellan och grader. Början av juli blir stabil med temperaturer mellan och grader.


Det kommer inte att regna mycket. Chansen att se tiger anses vara störst i april och maj , men då kan temperaturen vara grader. Så här års blir besöket behagligare.


Boka ditt Hotel i Sopot online. Läs riktiga recensioner - boka nu! Sista minuten-erbjudanden. Vädret i Sopot idag, i morgon och upp till 15-dygnsprognos. Lufttemperatur, Utfällning.


Sopot , Polen, väder Juli, vattentemperatur. Sopot vädret i maj är ganska kallt, särskilt natteti med temperaturer på 8. Eftersom det finns i genomsnitt dagar av regn Sopot i maj , Det är mest rekommenderas att gå runt med paraply och hålla på uppdatering av vädret innan utomhusaktivitet.

Vill man ha ett bra medelvärde bör man ta medel av temperaturavläsningar jämnt fördelade över dygnet. Läs om hur SMHI beräknar månadens medeltemperatur. Långtidsprognos med dygnsnederbör max och min temperatur. Här får du en överblick över väder och temperatur för Rhodos.


Det hjälper dig att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Rhodos. Se temperatur , medeltemperatur, vattentemperatur, regndagar per månad och antal soltimmar per dag för Rhodos. När man ska åka på semester vill man förstås ha koll på hur klimatet och temperaturen är på resmålet. På den här sidan finns medeltemperatur för de vanligaste semesterorterna som vi svenskar åker på semester till. Men vi erbjuder också guidade turer genom dom flesta städerna i Polen.


Mer information om oss finns på huvudwebbplatsen Polen. Upp till rabatt i Chiang Mai.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg