torsdag 13 april 2017

Aftonbladet aprilskämt 2017

Aftonbladet aprilskämt 2017

Därför slopar medier det populära aprilskämtet Bengt Johansson, medieforskare och professor vid Göteborgs universitet, är med och pratar om hur fake news kan göra så att aprilskämten försvinner. Den april är, som bekant, allas vår chans att äntligen få vara lite roliga. Vi har samlat årets bästa skämt.


Låter det för bra för att vara sant? Eller så korkat att det måste vara påhittat. Då är det troligen just det. Flera företag, organisationer och. Seden hör samman med traditionella upptåg vid vårens ankomst, enligt Nationalencyklopedin.


Och berätta gärna om dina bästa minnen av aprilskämt. Västerbottens-Kuriren aprilskämt till årets bästa – efter att tidningen publicerat fyra BB-bilder samma dag där en Andreas Utterhall förekom i samtliga, fast med olika kvinnor. I tidningen påstods barnen ha blivit till under ”en galen helg” – och historien fick stor spridning. Detta är ett aprilskämt som min systerdotter berättade om och som skedde på hennes skola i Arvika. I högtalaren ropades det ut i alla klassrum att de barn som springer ned till flaggstången vid fotbollsplan får en varsin semla.


Många av barnen visste att det var första april så dem visste att detta var ett aprilskämt. Fejknyheter till trots - aprilskämten duggar tätt i svensk dagspress i dag. I Gefle Dagblad påstår man att skådisen Rolf Lassgård flyttar från Gävle och tar Folkteatern med sig.


Upsala Nya Tidning skriver att 4invånare i länet slumpvis ska väljas ut till nakenmodeller. Aprilskämten sägs vara utdöende på grund av fake news-fenomenet. Men ingen regel utan undantag. Här är några exempel på hur du har blivit lurad i dag. Sportbladet Målservice ger dig matchuppdateringar och nyheter från dina favoritlag.


Få resultat och nyheter från Sportbladet för fotboll, ishockey, handboll med. Just i dag krävs det mer än ett halvtaffligt Photoshopmontage för att få oss att trilla av stolen. Ett aprilskämt som blev omtalat redan på förhand var SodaStrems påhitt i samarbete med Paris Hilton.


En droppe skulle motsvara ett helt glas. Det var förstås för bra för att vara sant. Kungen av aprilskämt måste ju ändå vara Pornhub, vem skulle kunna glömma förra årets enorma hit med Cornhub?


I år kör sidan på att berätta för sina användare att de nu inte behöver oroa sig för att någon ska missa vad de tittat på, så sajten har börjat med automatisk delning, vilket skrämt livet ur en hel del personer som besökt sajten under dagen. Den första april brukar skämten dugga tätt i tidningarna. Sent aprilskämt från Tre?


Peter Pettersson Studsade till när jag fick ett pressmeddelande från Tre i mejlkorgen i morse. Målet är att Love Björnelundh, 1 ska få åka med skolbussen i ställ. Det ser inte ut att vara en omöjlighet.


Aftonbladet aprilskämt 2017

Många höjde på ögonbrynen när PSG hämtade in Maxim Choupo-Moting från Stoke i fjol. Och anfallaren har inte motbevisat tvivlarna. För elfte året samlar Nischad Utbildnings aprilskämtsaficionado och sociala medier-analytiker Rickard Eriksson mediernas och webbens aprilskämt.


Sålde sin släktgård – nu har han hittats mördad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg