måndag 17 april 2017

Pang prego skånska

Rekommenderat För Smarta Resenärer. Vi kan hjälpa dig att hitta hotell! Alla skåningar lär känna igen sig, och resten kommer att garva de med.


Pang Prego - Skånska dialekter - Duration: 5:44. Så då gör vi såklart det! Vad dåligt vi behandlar kloka människor i det här landet! Ja, det är subjektivt.


Allt du inte visste om schlagertvillingarna! Andra personer som medverkar är bl. Josefin Johansson, Liv Strömquist, Nanna Johansson, Simon Svensson, Freja Hallberg och Kringlan Svensson. Här återvinns gamla kasserade idéer och får ett nytt skimmer. Saker du inte visste att du saknat kan vi kalla just det här.


Pang prego skånska

Jag gillar speciellt skånskan som Frans pratar, tycker det låter så himla charmigt så man smälter. Hur som helst, hur går man tillväga för att lära sig prata skånska på bästa sätt? Skånska - saker som bara den som är från Malmö kan veta - Expressen Hur har dialektskillnader uppkommit? Institutet för språk och folkminnen. Så klart att Demi Moore har fått Nobel-priset!


Samarbete är nyckeln till vår framgång. Utforska mer om oss - vad vi har gemensamt och vad vi. Jag är glad att du kom till min sida.


Du får gärna återvända till sidan, men det är okej om inte. Dagens fluga på Twitter är kryddskämt. Inphected 943views. Stix nix hix pix - vad betyder det egentligen?


Rentefri betalingsutsettelse i inntil dager. Nu är komikern och mångsysslaren Jesper Rönndahl åter ute på turné med sin föreställning Senaste nytt. Den och januari spelas den på Malmö Live. Tyvärr ingen textning av min skånska men jag bjuder på två fina klipp med fokus på skånsk dialekt. Psykologtidningen, som ges ut av Sveriges Psykologförbun speglar psykologins olika områden utifrån specialisterna på området: psykologerna.


Pang prego skånska

Carl-Einar Lundbladh, professor emeritus och chef på Dialekt- och ortnamnsarkivet, understryker att ett eget språk ska ha ett eget skriftspråk vilket skånskan inte har. Det finns varken språkliga eller praktiska skäl till varför skånskan borde räknas som ett språk, säger han till tidningen. Hej and wälkommen to Sweddit!


The hub for Swedes on reddit and our community here! Visiting redditors from elsewhere are also welcome! Han har tidigare arbetat med Hej Domstol! Morgonpasset, Söndag Hela Veckan och PHiphop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg