onsdag 19 april 2017

Aprilskämt till barn

Många av barnen visste att det var första april så dem visste att detta var ett aprilskämt. En del barn sprang dock iväg och kommer tillbaka med varsin semla. Då ropar lärarna April, april till de något snopna barn som satt kvar vid bänkarna. För elfte året samlar Nischad Utbildnings aprilskämtsaficionado och sociala medier-analytiker Rickard Eriksson mediernas och webbens aprilskämt.


Den april är en speciell dag för oss föräldrar då det är den enda dag på året som vi kan skämta med våra barn och skratta när de faller för våra tricks. Dessa idéer till aprilskämt är dock ganska harmlösa och kommer att göra dagen extra kul för barnen.

Det här påminner lite om ballongtricket. Gå till mataffären och köp massor av godis eller tuggummi eller något annat snacks. När ditt offer ligger och sover, fyll hens handväska eller ryggsäck med godiset. Det blir extra kul om det är något som ingen riktigt gillar, typ geléhallon. Våra studier av barns lekvanor visar att barn i dag föredrar pekplattor framför fysisk aktivitet.


Folk blev inte jätteglada. Vi känner stor oro, sorg och ilska över att förslaget alldeles strax kan bli verklighet. Det får inte vara sant, låt det bara vara ett dåligt aprilskämt !

Spagetti växer på träd. I en sändning berättade de att de åkt till Schweiz för att plocka spagetti från trädet och som bevis visade de en film från platsen. Västerbottens-Kuriren aprilskämt till årets bästa – efter att tidningen publicerat fyra BB-bilder samma dag där en Andreas Utterhall förekom i samtliga, fast med olika kvinnor. I tidningen påstods barnen ha blivit till under ”en galen helg” – och historien fick stor spridning. Aprilskämt Fråga en du känner väl om de vill ha ett tugummi och låt dem försöka ta ett från ett vattensprutande tuggummi eller stöttugummi.


Aprilskämt Byt plats på tangenterna på tangentbordet till datorn och se hur din kollega eller familjemedlem frustrerande försöker skriva en text. Han såg inte glad ut men jag och mina vänner var överlyckliga och bestämde oss för att ta en sista minuten till Grekland. Lura dina barn på första april! En del skämt är lite elaka, en del väldigt snälla. Bestäm själv var du vill lägga nivån, inspireras och hitta på egna.


Kan tyckas simpelt, men fortfarande mycket effektivt). Det är dinosaurier i trädgården. Välkommen till mama – allt för dig som väntar, drömmer om eller har barn ! Här träffar du massor av inspirerande mamas, såväl kända som okända. Dessutom får du de viktigaste nyheterna, hetaste debatterna och senaste trenderna – varje dag.


Försvunnet barn var aprilskämt. En orolig pappa ringde till Skånepolisen och berättade att han fått ett sms om att dottern försvunnit under en tågresa.

Vad är vi för aprilskämt till land när vi dessutom belönar mördarna med hundratusentals kronor? Ett mord på ett oskyldigt och värnlöst barn , och Sverige visar återigen upp ännu ett bevis på hur dysfunktionellt det här landet har blivit. Det hade varit ett osmakligt aprilskämt , men det är verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg