torsdag 13 april 2017

Stickpropp spis

Vi har spisar till röda priser och erbjuder fri frakt i hela landet! Billiga mikrovågsugnar. Massor av badrumsprodukter. Snabb leverans, oslagbara priser! Stort utbud och bra pris på spisar.


Handla fraktfritt på Bygghemma.

Köp Spisar hos WhiteAway. Oavsett vilket slags elarbete som du ska utföra så ska du alltid börja med att stänga av strömmen. Dra ur stickproppen om det är en apparat du tänker arbeta med.


Rör elarbetet delar av den fasta installationen som takarmatur, vägguttag eller strömbrytare, ska du avlägsna propparna (säkringarna) eller slå av huvudströmbrytaren. Stickpropp för spis 4V. Du kanske även är intresserad av. Spisuttaget har sidoinföring för stickpropp med flatstift.


Anslutningsobjekt: t ex spisar. Rotuttag för spis med enkel installation av 1-fas spisar i äldre fastigheter där gamla infällda kopplingsdosor försvårar installation av spisar med stickpropp.

Med Norwesco Rotuttag för spis får du en snygg och enkel installation av 1-fas spisar i äldre fastigheter där gamla infällda kopplingsdosor försvårar installation av spisar med stickpropp. Hos Nettoparts hittar du ett brett utbud av stickpropp till spis. Boka online - det är lätt och billigt. Vi har snabba leveranser av stickpropp till spis från vårt eget reservdelslager. Hittar du inte den del du behöver i produktelistan nedan, så kan vi hjälpa med att skaffa reservdelendelen på några dagar.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


En spis kan anslutas till elanläggningen på olika sätt. Det finns bland annat spisar med enfas- eller trefasanslutning, stickpropp eller fast installation. Ta gärna ett foto av anslutningen bakom din spis och ta med till affären så hjälper försäljaren dig att välja en spis med en anslutning som passar hos dig.


Saken är den att detta är en spis som någon köpt och knipsat av stickproppen på (de upptäckte troligtvis att volt-antalet var fel och returnerade den). Men nu tänkte jag försöka lappa ihop den igen och fästa en propp på den. Hjälp, jag har köpt en ny spis med en konstig stickpropp med stift, men det kommer bara tre tjocka sladdar ur väggen! I Sverige finns det olika kombinationer av spis och spismatning som man kan råka ut för, om man tar med Norge i bilden också.


Det billiga byggvaruhuset online. Se alla erbjudanden och köp nu! Kom ihåg att uppge modell-, produkt- och serienummer från typskylten.

Perilex uttag, Perliex stickproppar och Perilex sladdställ m. Passar till standardmodellen på spisuttag med faser, 400V och 16A. När du byter stickproppen bör du även överväga att byta vägguttaget då det kan ha samlats fett i vägguttaget som kan orsaka kortslutning. Här har vi en svart stickpropp som fungerar till runda uttag och som du kan använda utomhus. Elsäkerhetsverket arbetar för trygg och störningsfri el.


Genom att fortsätta på sidan godkänner du.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg